Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zesilovac

o Navštíveno 1975x o
o 10.12.2009, 16:36 | Maňa
Zdravim...predem bych se chtel predstavit.. jsem novy clen a bracha od mistniho clena Krtekaudio. jelikoz jsem od nej "onemocnel" jako vetsina tady tak jsem jsi udelal registracku sam abych nemusel resit moje debilni dotazy pres nej:D pres jeho profil..
zacinal jsem jako pomahac (nekdy s dobrymi radami:D)a posluchac pri jeho montazich...a ze jich bylo
pak kdyz jsem si koupil auto sam zacalo to!!!

tedka kdyz uz me znate jdem na to:D!
nedavno jsem koupil od mistniho clena MS6a a tim mu vzkazuju ze je vse okej..
ms6 jsem vrazil do vytlumenych dveri (foto dodam jindy)
a pripojil na zesilovac Next q24 myslim ma jen 4x60w cca takze vim ze ms6 jsou dost podvizivene:D ale na predesle PB s6c to v pohode stacilo.. krmim tim i JL 12w0 v uzavrence myslim cca 35litru v mustku to je jakstaks. radio mam kenwood kdcw3044ay jen pro upresneni.. a ted k tematu..chtel bych casem zkusit i aktiv ale chtel bych to resit pokud mozno jednim zesilovacem a to je ten problem protoze jsem nenasel neco slusneho kvalitou srovnatelneho s jl a dls aby to melo nakych cca 4x100+1x250w treba. ale to je vedlejsi ...tedka to zatim nehrozi
spis bych potreboval poradit naky 4k co by to prozatim utahl.. strasne se mi libi steg od konnyho ale tedka finance proste nejsou..takze pokud by nekoho neco napadlo byl bych rad... po novym roce snad si na narozeniny koupim pio P88 takze bude na aktiv i procesor jen aby jste vedeli jak to s tim aktivem myslim.. snad to pochopite spisovatl zrovna nejsem
cau

o 10.12.2009, 20:28 | bajker
co tak PHASE RS 4 mam jej na prodej napis email jestli mas zajem
o 10.12.2009, 20:34 | Maňa
diky za nabidku ale rikam finance tedka moc nejsou..spis je to jen v reseni
ale diky
o 11.12.2009, 17:25 | Maňa
dnesni snazeni..

foto k příspěvku  od Maňa

o 11.12.2009, 17:26 | Maňa
sry foto mobilem smejdem:D

foto k příspěvku  od Maňa

o 11.12.2009, 17:29 | endru.ondra
Pěkný dodělal bych to ale až k bočnicím a hlavně jak se dostaneš na rezervu
o 11.12.2009, 17:32 | hawai | Upraveno: 2009-12-11 17:32:52
ta podlaha mi nějak moc nesedí, kdyby kopírovala přesně boky, bylo by to lepší, takhle to je divný
o 11.12.2009, 17:33 | Maňa
kdyz vyndam bednu zvednu celou dvoupodlahu a jsem u rezervy ..
a bocnice jsem naschval neudelal chtel jsem aby to byla jen "podlaha"
o 11.12.2009, 17:35 | Maňa
na fotkach to vypada "blbe" ale v realu to neni az tak hrozne
o 11.12.2009, 17:38 | hawai
no ale uz jen z praktickyho hlediska bych nechtel mit v podlaze takovyhle diry. vypada to vazne divne a neni to ani praktický....dotáhni podlahu do konce a bude to super ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3525 sekund.