Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > MAC Z2200 nebo něco jiného?

o Navštíveno 1568x o
o 20.12.2009, 16:12 | party_boy
Ahoj, dostal jsem za úkol vyřešit basovou složku v jednom autě jednoho študáka :-) Asi už víte kam mířim. Na netu brouzdám zesilovačema a za 2000 jsem našel již zmíněný mac. Ten má papírově 600rms v můstku. Reál tušim kolem 520. Nevim přesně. Je tady použita myšlenka co nejvíc basů za co nejmíň peněz. Takže našel bych ještě nějakej jinej jetej pohon kolem dvojky, který by dal ještě více šťávy? Už jsem toho prolezl fakt hodně a abych byl upřímný, tak nejlépe mi vychází ten mac. Frajer poslouchá hlavně negry, ale pustí si disco. Věděl by někdo o nějaké osvědčené bassreflexové kostce? Nejspíš taky jetá, mezi 3-5kkč?

o 20.12.2009, 17:08 | tom96
Jelikož jsem taky student takže se u muziku hodně počítá. Tak jsem nic lepšího jak ten mac nenašel, ale já to kupoval před rokem a dostal jsem ho za 1500kč takže tam opravdu nebylo co řešit.
o 20.12.2009, 20:05 | Midnite
za ty prachy neseženeš jiný.. já se o to před pár rokama taky pokoušel a vždy vycházel dobře... jinak změřeno má tuším 533:)
o 21.12.2009, 12:33 | Monička
Já bych měl Zesík Crunch PZI 325.2
[ Link ]
2x150rms
mustek 600rms..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3049 sekund.