Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zesilovac a subwoofer

o Navštíveno 65x o
o 12.01.2006, 09:45 | Lukaspol
Lidicky, dostal jsem od vas rady na levnejsi reseni ozvuceni auta...mam uz tedy trosku predstavu, ale potreboval bych jeste zjistit jaky zesik (4kanal)-cena tak kolem 4tis. a subwoofer - opet 4 tisice...sezenu neco takoveho? diky moc Lukas

o 12.01.2006, 09:59 | CARACASS
Určitě seženeš,výběr je docela velký. Jak nové tak starší vybavení.Ten čtyřkanálový zesilovač chceš použít na repro + subwoofer?
o 12.01.2006, 13:30 | Lukaspol
na predni repro a subik...presne tak...mel jsem uz nejaky zes a sub vybrany, ale nebyl mi doporuceny...tak ted nevim...
o 12.01.2006, 15:08 | Janeček
Třeba Axton C 409 a CAB 309 nebo 259
o 12.01.2006, 15:12 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
Rainbow Hurricane 1.12
[ Link ]
+ nějaký použitý zesik a do těch 8-8,5 tis se vejdeš
o 12.01.2006, 15:32 | Lukaspol
pouzity bych nechtel, toho se bojim...muzu takove veci brat z velkoobchodu, takze radeji nove...a budu to mit za fajn cenu...
o 12.01.2006, 16:35 | CARACASS
no pokud chceš doporučit, za cenu kterou jsi sem napsal, tak to ti ted bude někdo těžko radit,když neví co a kde za kolik z velkoobchodu můlžeš koupit. Radil by jsem moc nešpekulovat.... s tím co jsi tu napsal se moc rad nedočkáš. A v rom bvelkoobchodě ti neporadí? Spíše by jsem radil, at sem dáš přímo věci co by jsoi chtěl, který máš tak nějak vybraný a pak se dotázat jestli je to dobrý,nebo ne , na zkušenosti atd.
o 12.01.2006, 16:42 | clown
spis by si mel vybirat z toho, co ti VO nabidne, ne ? :o))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3114 sekund.