Navštíveno 2354x

07.01.2010, 16:42 |
hawai | Upraveno: 2010-01-07 16:50:28
plánuju udělat dvojitou podlahou v kufru, ale potřebuju aby byla vyndavací. takže se bude skládat z víc částí, a na tu část kde bude zesík potřebuju udělat nějaký rychloodpojování kabelů. signály jsou v poho, to bude normálně na cinche, rem by taky neměl bejt problém, to bude na banánek a zdířku, ale potřebuju ještě nějakej konektor pro nápájení a kostru. kabely budou 25qmm. existuje neco takovyho? a nejlíp kdyby to měly buď taky www.pselectronic.cz a nebo www.gme.cz tam bych si to moch příští tejden vyzvednout osobně
napadlo mě tohle
[ Link ] a tohle
[ Link ] to má tři kolíky tak by tim šlo řešit i rem. ale nevim jestli je to ideální řešení...
existuje Vibe Fast Plug, ale ten je jen do 10qmm
[ Link ] zkus napsat Jirkovi z Revila a myslim, že se určitě dělá ten samý konektor i do 20qmm
tenhle konektor mám na nabíjení baterie ze zdroje (baterka místo rezervy) a můžu říct, že se jedná o velice kvalitní spoj a konektor je velice dobře zpracován a nehrozí samovolné rozpojení
odpojování repro kabelů bych vyřešil takto
[ Link ]
co takhle tam mit rozvodnej blok a kabel na vstup ocinovat aby vydrzel zandavani a vyndavani.povolil bys konektor, kabel vysunul a udelat nejakou krytku na to a nebo vyndas pojistku:)
Podívej se po konektorech REMA, nebo Anderson (myslím, že řada SB). Dělají se až pro kabely kolem 90 mm2. Něktré mají 4 kolíky (2 hlavní a 2 menší). Perfektní spojení, ale většinou hrozná cena :-(

07.01.2010, 17:31 |
JR reseni je jednoduchy

To je ono - Anderson. Ale pro 35mm2 jsi už někde kolem 40-50 Euro a to si nejsem jistý, zda ta cena není jen za JEDNU ! stranu toho konektoru.

07.01.2010, 17:45 |
JR je to znak prumeru a cena je tutove za komplet.
Není až tak důležité na jaký průměr ( může použít redukci ) ale kolik zvládne ampérů.
Jaký máš celkový RMS výkon zesilovačů ?

07.01.2010, 18:32 |
hawai rms bude nekde kolem 700-800

07.01.2010, 21:32 |
hawai zase se mi do toho nechce vrazet takovejch penez. to si kdyztak muzu nejakej ,,distribucni blok,, zkusit vyrobit sam, nejakej material by tu na to byl, ale premejslel jsem docela nad tou ,,PC,, zasuvkou. myslite ze to je blby?

07.01.2010, 21:53 |
DaveX jak často to budeš rozpojovat?

07.01.2010, 22:10 |
hawai moc ne, ale obcas je potreba neco vetsiho prevest, dostat se k rezerve kde mam nahazeny dalsi veci jako zarovky, lekarnu atd a tak....jako moc ne, ale zase nechci aby se mi stalo ze az budu menit na dalnici kolo, nebo policajti budou chtit videt zarovky, tak nekde lezt po kufru se sroubovakem a oddelavat zivy obnazeny kabely

07.01.2010, 22:12 |
DaveX No já nevím, všechno se dá vymyslet. Jaké máš auto?

07.01.2010, 22:19 |
hawai mam feldu a uz v kufru neni moc místo, původně jsem myslel ten kus udělat vyklápěcí, takže tohle bych nepotřeboval, ale vážně tam už neni místo. jinak bych musel předělávat zase bednu ale to se mi už nechce

07.01.2010, 22:23 |
DaveX Ukaž nějaké foto, třeba něco vymyslíme :) taky mám feldu

07.01.2010, 22:24 |
hawai ten zesik co je na boku pujde na podlahu a vedle neho bude jeste jeden. a budou v rade vedle sebe na sirku kufru, jinak se nevejdou

07.01.2010, 22:25 |
hawai na vysku to vyjde kusek pod okraj sw

07.01.2010, 22:31 |
DaveX A co máš za druhý zesilovač pro úplnost?

07.01.2010, 22:32 |
hawai ten samej akorat 4kanal, tohle je 2k spectron sp-a2200 a druhej bude sp-a4150

07.01.2010, 22:36 |
DaveX A ten SW jakoby bude dole, že bude zapadlý? No klidně bych to vyřešil tak, že bych dal jeden zesilovač na zadní sedačku. Pokud ti nevadí, že by nešel vidět. Já to tak udělal a je to v pohodě. Drží to tam jako skála.

07.01.2010, 22:53 |
hawai no ja je chtěl aby byly oba vidět a dát je pod plexi, proto jsem taky kupovat ten samej zesik. jinak kdyby byl schovanej tak bych bejval vzal klidně jinej zes. a je to tam fakt jen tak tak....vyklápěcí udělat nejde, to by drhlo buď o límec sw a nebo o rantl na kufru, takže jedině to udělat na dvě vyndavací části. asi nějak takhle. jedna cást podlahy ta se zesíkama, ta druhá bude volná.

07.01.2010, 23:00 |
DaveX No tak já bych tam dal normálně rozvodné bloky, konce třeba od vstupu zacínuješ, aby se to netřepilo když to budeš šroubovat a tam jak máš ten otazník bych to udělal odklápěcí. Já nevím, možná jsem divný a náhoda je blbec, ale jezdím už 3 roky, najeto 35000 km a zatím jsem nepíchl. Ale zato už po mě chtěli vidět, jestli mám rezervu a výbavu. Tam to odklápění by bohatě stačilo policajtům, abys jim ukázal, že rezervu máš a lékárničku apod taky v pohodě vytáhneš. Pokus by jsi měl defekt, tak z bloků odšroubuješ 2 šroubky a máš to venku :) je to levnější řešení, nebo si taky můžeš svůj blok udělat pomocí oček, to by bylo taky fajn.

07.01.2010, 23:06 |
hawai | Upraveno: 2010-01-07 23:06:48
no jak je otaznik tak tam jsem chtel do toho hluchyho mista udelat vyklapeci viko prave treba na tu lekarnu a zarovky :-)ale ty zesiky musej bejt vyndavaci. takze asi jak rikas, tak si udelam rozdvojny bloky a budu to sroubovat. z ocek ale ne, udelam nejaky pekny bloky z kusu mosazi at to je udelany pekne a poradne. asi se na ne zitra postim, tak pak dam fotku jak to dopadlo

08.01.2010, 18:41 |
hawai tak jsem zkusil udělat ty distribuční bloky a tajhle to dopadlo. co vy na to? na to že mě oba vyšly celkem na 36kč (za krabičky) a dopoledne v dílně, tak si myslim že to neni špatný a bude to fungovat jako normální koupenej blok....