koupil sem si 1,5kg brax pasty a chystám se vytlumit plastový kryt kufru a pokud zbyde tak ještě přední tapecy.potřeboval bych radu nikdy sem s tím nedělal tak se radši zeptám.plast sem zdrsnil 80kou šmirglem není to nejak extra drsné ale ani hladké samozřejmě ho odmastím.než se do toho pustím tak by mě zajímalo jak je to s tím ředěním vodou kolik vody maximálně do toho kila a pul přidat a pak ještě jak silnou vrstvu najednou můžu udělat a za jak dlouho to zaschne abych mohl dat další vrstvu.přípasně budu rád za rady čeho se vyvarovat... díky

07.02.2010, 18:58 |
clown cistej plech je taky hladkej .. a Brax z nej nesundas..,
ja nanasel spachtli na par autech .. , ale treba u blbejch aut, jen pekne rucne rozetrit, pomer mas na plechovce :o)
ocistit a nanaset dle toho, jak moc si to rozmichas,
pokud dost tekuce, tak to treba bude schnout i dva - tri dny pri 25 Celsia .., realita :o) taky jsem se jednou predal vody a pak jsem tu mel auto dva dny :o)
maximalne jsem delal cca 3 - 4 mm, radeji slabou vrstvu a nechat odschnout a nez to zatuhne tak druhou.. spoji se to.
doporucuji latex rukavice a obleceni co mas na vyhozeni .. blbe se to pak sundava i z karoserie, co nesetres hned, za 4 hodky cakanec uz nedas :o)