Navštíveno 1628x

JLA HD900/5
JLA 12W3V3 /mozna 10W3V3 podle mista/
a neco predni zadni compa, vicemene vyvazena instalace spis zamerena na SQ nez nejaky super basy. navic bude jen velmi malo tllumeni /setrim kila/
navrh predni zadn compa? co treba tripasma dopredu, ted tam od Bose jsou...
HU zustava original, zdroj muziky 99% iPod
šetříš kila.. a co třeba použít dynamat? je lehký a tlumení je základ, bez něj to nebude SQ.. pak je otázka financí kolik do toho chceš dát.
jinak, zesilovač proto není zrovna vhodný. Ty basáky by potřebovaly více
vedel bych o tlumeni kde plat 100x50cm vazi 1,2kq a vlastnosti jako sikadamp a tloustka 2,5mm
no tak sem s tema informaceme ne? vedel bych o necem je info k prdu...
hele ten zesik ma 500W to je malo? honil jsem stejny JLko xetecem 560W a bylo to AZ AZ. jinej MALEJ s podobnym vykonem jsem nenasel. alpine ma mene
vždy je lepší mít výkonovou rezervu. To JL by si určitě zasloužilo víc, aby se mohlo předvést... Napiš kolik si ochoten do toho dát
netrapi mne cena, ale vaha a rozmery. chci MALEJ zesik. ne 2 zesiky, ne zadny hovado
ostatne ani necekam zadnej super tlak, myslim ze tech 500 je uplne v pohode, resim vlastne jen to repro. v minulosti jsem mel phase linear a ty byli fajn, pak Utopie a ty vysky od focalu mne zas tak nenadchli
No tak compa co mám já mě vyhovují ideálně, co jsem si odposlouchal pro sebe, tak mě sedly nejvíce Rainbowy, jsou ideální především na rock, ale zahrají dobře i jiné žánry, lepší asi bude, když si to půjdeš do nějaké carhifi prodejny odposlouchat, co tobě samotnému sedne nejvíc. Ale to tlumení asi bude nutné za každou cenu!!!
ked chces setrit hmotnost, tak vypusti zadne kompa, dopredu daj 2-pasmo v aktive a poriadne vytlm dvere- ak to spravis dobre nemusis davat basak. Napr AD Vipera F6 do dveri a pustit to s HP od 40Hz alebo DD 6.5- tie nove, od Anselma
jj, len F6-ky im nakopu prdel, lebo DD maju mizivu citlivost, a to, ze "nicht kaput zu bekommen", co je na webe neni az tak pravda, poznam jedneho, co ich ugriloval. potom mal vipery F6 po 2ks dvere, a 2xF8 ako sub doooost drsne, chvilu som hladal velku 12-ku v BR