Navštíveno 4297x

23.02.2010, 15:07 |
jao01 Rad by som vedel ktory zosilovac je vhodnesi na predne kompa Ground Zero
[ Link ] ide o premostene 4k Helix DB4
[ Link ] alebo Phoenix Gold Octane R5.0:4
[ Link ] Jeden potrebujem dat na predne repra do fabie a druhy do bratovho auta na na predne koaxialy JBL GTO-526e a zadne Mac audio Super Audio 69.2 Ten lepsi chcem dat na tie GZ.

23.02.2010, 15:47 |
DaveX Bral bych helix, mám ho sám, zvuk parádní, výkon by mohl být větší, ale v můstku si budeš pískat, co víc si přát :)
Mám ho na morelech a hraje to opravdu hezky.
a nebo se drzet rady radioactive a delal se slusnej 4k gzra 4200XII

23.02.2010, 22:45 |
jao01 No ja ten Helix DB4 mam a je napojený na tie GZ len ma zaujímalo či nie je lepši ten PG.Pravdupovediac sa mi ten zvuk GZRF nejak nezda niekde som čítal že su natom dobre čo sa tika pásma basov, pred nimi som mal Sinus Live SL-F 165 + neo 13s a ked som ich mal napojene natom Helixe 2x60W tak hrali super ked som ho premostil tak uz to nanich bolo moc tak som ich vymenil za GZRF tie toho znesu viac ale neidu tak hlboko a skor maju taky tvrdši zvuk sinusi hrali mäkšie tak som myslel ci to nie je zosilovacom nejak sa mi zdalo ze tie sinusi hrali lepsie aj ked boli o polovicu lacnejsie.Helix by mal byt v pohode aj podla testov:
[ Link ] Ten PG v testoch tiez chvalili ale len v spolupraci s kompami v 3 kanalovom rezime nema dostatocny vykon a bol asi 4000sk drahší ako ten helix db4.Tak asi nanich nechám ten Helix možno ešte niesu tie repra dostatočne rozohrane tak preto sa mi nezdaju predsa tie Sinusi som požíval dlhšie.

24.02.2010, 09:14 |
DaveX jao01: máš vytlumené dveře?

24.02.2010, 09:54 |
jao01 No dvere som tmil sice len plátmi od Sinus Live pouzil som 4Ks do každých dverí plus som daval aj ten molitan na cele dvere repra su v mdf kruzkoch.Nezda sa mi to lebo by tie GZ mali hrat lepsie ako Sinusi aj ked vysky a stredy maju lepsie aj viac toho znesu a kedze subwoofer mam Sonic12 a monoblok DLS A6 tak som potreboval kompa s vyšším výkonom.

24.02.2010, 10:45 |
DaveX A máš vytlumené oba plechy? Potřebuješ mít ve dveřích uzavřenou ozvučnici, aby to stálo za to. Jinak tomu nevěřím, že by hrály hůř. Je to o nastavení.
no bude to pravdepodobne nasmerovanim nebo nastavením....
já sem si nechal delal od ROVERa smerovane mdf kruzky a jeden sem dal obracene takze byl jinak nasmerovám smerem k pedálum :D a basy nikde (morel tempo 6 Mac 4000D) po predelaní uz to basovalo jak cert :) )

24.02.2010, 14:28 |
jao01 Je to Skoda Fabia ta ma dvere uzavrete dobre a tlmene su oba plechy aj vonkajsi aj vnutorny kruzky nemam smerovane a su zhruba 3cm hrube.Nastavenie radio mam Pioneer DEH-P7000UB nastavene mam vsedko (výšky basy)na nule a deliaca frekvencia pre kompa a subwoofer 80hz a tak som to mal nastavene aj natych sinusoch.Len ked vypnem subwoofer tak sa my zda ze sinusi hrali krajsie.

24.02.2010, 14:35 |
jao01 Mam to spravene nejak tak ako na tomto obrazku akurat aj do vnutra dveri som pouzil 2 pláty,a medzi tapacir a plech som dal ten molitan z výrezom na stredobas a výšky su na palubovke. Repra su tie novšie nie modre ako na obrazku.

ja som s tym zosikom spokojny, su na hifonicse brutusoch kompach, skor by som poriadne vytlmil dvere, ked tak dal nejake ine slim repra a nebolo by odveci trosku upravit tapec a dat tam normalne kompa a nieco adekvatnejsie k zosiku a basaku.

28.02.2010, 19:14 |
jao01 Tak nakoniec som sa rozhodol ze ten zosilovac Phoenix Gold Octane R5.0:4 dam do druheho auta a vymenim aj predne repro kedze do Fiat Brava vraj vojdu aj 16, vzadu budu mam Mac Audio Super Audio 69.2 a do predu mam na výber z tychto troch v dobrej cene:
Mac Audio Premium X 2.16 40e
Crunch GRP 6.5C 35e
Crunch GTS 6.5C 30e
Kotore by ste mi odporucili? Dik za odpovede.