Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rychlej dotaz repro fabie I

o Navštíveno 1697x o
o 02.03.2010, 11:36 | foxos
ahoj potřeboval bych vědět jestli tyhle repro [ Link ] dostanu do předních dvěří do fabie bez uprav jen vyměnit repro.Jedná se mi o montážní hloubku.díky moc

o 02.03.2010, 11:47 | prohifi.cz
57 m jeste pujde, to tam dostanes

samozrejme bych ti doporucil komponentni, ale asi pro to mas duvod
o 02.03.2010, 11:52 | foxos
Děkuji.jasný kdyby to bylo pro mě tak dam taky kompa ale je to pr oká moše kterej chce něco levnýho jen vyměnit stávající repro a co nejmenší zásah.a ještě se teda zeptam na jednu věc. Měřil jsem to a másti zadních původních by se mělo vejít tohle že? [ Link ]
díky
o 02.03.2010, 11:59 | clown
hlavne, ze origo jsou komponentni .., scenu posles nekam do rite :o)
o 03.03.2010, 19:53 | frantobmw
Bez tlmenia tam aj tak zvukovy rozdiel nebude pocut. Vymena by bola logicka len v pripade ak by bol niektore repro znicene.
clown v tomto pripade si myslim ze origos vyskac tam asi ostane, ked nie tak ako pises "scena" ak tam vobec neaka je pojde viac dole. Ak nie je viac penazi tak tie love by som skor vrazil do vytlmenia s origos reprakmi, ja si myslim ze by tam bol zvukovo lepsi rozdiel ako takto.
o 03.03.2010, 20:17 | foxos
no právě že origo repro jsou KO
o 03.03.2010, 21:54 | luda551
franto : fobie ma ale uzavrené dvere ! takze tam budou hrát vseci repra jen budou mx drncet plechy :)))
o 04.03.2010, 18:56 | frantobmw
Hehe ja viem ake su dvere fobie aj ja aj moja priatielka ma fobiu. Dokonca nedavno som robil dvere takisto s vymenou repra.
Foxos: ak to bude nahrada tak ok, ale necakajte ze to bude lepsie.
o 04.03.2010, 22:55 | luda551
franto :nemyslel sem to nijak spatne jen že ma o půl prace mín s uzavíráním dveří třeba octavia ma dvere jak emental a kdyz sem delal dveře na wintercat tak sem myslel ze umru opel astra F 94rok dveře sama díra !:-( a jeste celkem velky plechy nesly použít po by se to chytalo na stejnem místě ...nezbylo nic jiného nez laminovat cele tvere , ale podařilo se.!
Jinak koaxi bych vážne nedával koukni se po necem komponentním . Celkem velmi zaleží či budu na radiu nebo zosiku a co posluchas za music .) pak se muze radit
o 05.03.2010, 08:10 | foxos
díky tady nepotřebuju radit stačilo mi jen jestli se tam vejdou jestli nemaj velkou montážní hloubku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3078 sekund.