Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapojení rádia Fabia!

o Navštíveno 5253x o
o 07.03.2010, 15:46 | Komba
Ahoj,zkusím to u vás hifíci a to,že potřebuju poradit se zapojením rádia u fabie.Do auta se dává neorigo rádio místo origo,ale po připojení jde špatně přijímat signál a údajně se ztrácí podle terenu.Takže prý se tam má zapojit nějaký zesilovač,přehodit nějaké kabely,ale nevím vůbec jaký...takže kdo to dělá prosím o radu,prý je to na dvě minuty.dík

o 07.03.2010, 16:21 | thor88
myslis anteni zesilovac ten maj v kazdy mototechne pichnes antenu do nej do ty dutiny a ten kolik do radia a napajeni na modrej kabel remonte ovladani anteny jen potrebujes nacvaknout iso pin na napajeni,sory sem blbej na vysvetlovani
o 07.03.2010, 17:08 | Pavel 528
neni to zesilovac,ale fantomove napajeni zesilovace v antene,ted ti proste nejede zesik v antene,protoze neni napajenej,origo radio ma toto v sobe,takze dokup toto..
mam kdyztak skladem
o 07.03.2010, 21:50 | Komba
Takže nějak tak chápu že tam bude asi chybět zesilovač a matně si vzpomínám že se tam něco dodávalo,ale Pavle ty říkáš,že není třeba nic dodávat?Stačí tedy přehodit jen kabely nebo musím dokoupit mezikus?
o 07.03.2010, 21:59 | Pavel 528
nn,zesilovac mas v antene a to ze ti to nehraje je tim,ze neni ted napajenej,je potreva vlozit mezikus mezi radio a konektor anteny a jeden dratek pripojit do iso konektoru
o 07.03.2010, 22:39 | Komba
Tak teď mi je to úplně jasné.Musím tedy dokoupit antení zesilovač a dodělat do antény...díky,teď by to měla být hračka.

A můžu mít ještě jeden dotaz?Taky jsem dával rádio do dvojky pasata,rádio Sencor s DVD,GPS atd [ Link ] a po zapojení,rádio ztrácelo paměť.Takže jsem přehodil napájení a bylo to dobrý,jenže to pro změnu začalo po vypnutí šumět v reprákách a odběr proudu kolem 0,30A.Při montáži jiného rádia to nedělalo a toho sencora jsem dal ke mě do auta a byl odběr na nule.Takže začarovaný kruh a nevím co stím.
o 07.03.2010, 23:16 | DemonBob | Upraveno: 2010-03-07 23:16:45
potřebuješ toto podle toho co máš za koncovku iso nebo din na anténě
[ Link ]
a do sencora redukci
[ Link ]
o 08.03.2010, 07:14 | Komba
Ale né,Sencor normálně pořád hraje,ale to šumění naskočí po vypnutí rádia nebo odejmutí panelu.A pouze jen když je dobře zapojená paměť,ale pak to žere hrozně proudu
o 08.03.2010, 07:53 | Pavel 528
ne,nepotrebujes zesilovac,ale tu redukci pro napajeni zesilovace,kterej tam mas...,jak ti sem posilal Demonbob

no s tim odberem to bude horsi,proste ten sencor je nejaky dojebly,protoze na pametovym dratu nemuze zrat 300mA,to je moc...
o 08.03.2010, 14:00 | tazman
jo problem se sencorem a vybijenim baterie měl problem i znamej...nakonec to bylo tim že gps modul běžel pořad...změna v nastaveni pomohla
o 08.03.2010, 17:41 | Komba
Tazman:hele to zní zajímavě,můžeš zjistit něco ohledně toho nastavení?to by mohlo dělat tu neplechu.

Jinak to opravdu žere hodně,víc jak je povoleno a to 0,25A ,ale jen v tom pasatu.
o 08.03.2010, 18:02 | Pavel 528
no pokud tam nekdo nechal zapojeny origo konektor,tak tam vedou 3plusy a to je samozrejmne blbe,to je jen pro origo radio
o 09.03.2010, 07:34 | Komba
Origo konektor tam je asi je.Jsou tam prostě vytažený ISO konektory a nejeví to známky žádného předělávání.Plusy jsem moc nehledal a vím jen o těchto...takže myslíš odstřihnout ten třetí plus a je pokoj?
o 09.03.2010, 08:40 | Pavel 528
jj presne tak
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3398 sekund.