Navštíveno 5253x

07.03.2010, 15:46 |
Komba Ahoj,zkusím to u vás hifíci a to,že potřebuju poradit se zapojením rádia u fabie.Do auta se dává neorigo rádio místo origo,ale po připojení jde špatně přijímat signál a údajně se ztrácí podle terenu.Takže prý se tam má zapojit nějaký zesilovač,přehodit nějaké kabely,ale nevím vůbec jaký...takže kdo to dělá prosím o radu,prý je to na dvě minuty.dík
myslis anteni zesilovac ten maj v kazdy mototechne pichnes antenu do nej do ty dutiny a ten kolik do radia a napajeni na modrej kabel remonte ovladani anteny jen potrebujes nacvaknout iso pin na napajeni,sory sem blbej na vysvetlovani
neni to zesilovac,ale fantomove napajeni zesilovace v antene,ted ti proste nejede zesik v antene,protoze neni napajenej,origo radio ma toto v sobe,takze dokup toto..
mam kdyztak skladem

07.03.2010, 21:50 |
Komba Takže nějak tak chápu že tam bude asi chybět zesilovač a matně si vzpomínám že se tam něco dodávalo,ale Pavle ty říkáš,že není třeba nic dodávat?Stačí tedy přehodit jen kabely nebo musím dokoupit mezikus?
nn,zesilovac mas v antene a to ze ti to nehraje je tim,ze neni ted napajenej,je potreva vlozit mezikus mezi radio a konektor anteny a jeden dratek pripojit do iso konektoru

07.03.2010, 22:39 |
Komba Tak teď mi je to úplně jasné.Musím tedy dokoupit antení zesilovač a dodělat do antény...díky,teď by to měla být hračka.
A můžu mít ještě jeden dotaz?Taky jsem dával rádio do dvojky pasata,rádio Sencor s DVD,GPS atd
[ Link ] a po zapojení,rádio ztrácelo paměť.Takže jsem přehodil napájení a bylo to dobrý,jenže to pro změnu začalo po vypnutí šumět v reprákách a odběr proudu kolem 0,30A.Při montáži jiného rádia to nedělalo a toho sencora jsem dal ke mě do auta a byl odběr na nule.Takže začarovaný kruh a nevím co stím.

07.03.2010, 23:16 |
DemonBob | Upraveno: 2010-03-07 23:16:45
potřebuješ toto podle toho co máš za koncovku iso nebo din na anténě
[ Link ] a do sencora redukci
[ Link ]

08.03.2010, 07:14 |
Komba Ale né,Sencor normálně pořád hraje,ale to šumění naskočí po vypnutí rádia nebo odejmutí panelu.A pouze jen když je dobře zapojená paměť,ale pak to žere hrozně proudu
ne,nepotrebujes zesilovac,ale tu redukci pro napajeni zesilovace,kterej tam mas...,jak ti sem posilal Demonbob
no s tim odberem to bude horsi,proste ten sencor je nejaky dojebly,protoze na pametovym dratu nemuze zrat 300mA,to je moc...
jo problem se sencorem a vybijenim baterie měl problem i znamej...nakonec to bylo tim že gps modul běžel pořad...změna v nastaveni pomohla

08.03.2010, 17:41 |
Komba Tazman:hele to zní zajímavě,můžeš zjistit něco ohledně toho nastavení?to by mohlo dělat tu neplechu.
Jinak to opravdu žere hodně,víc jak je povoleno a to 0,25A ,ale jen v tom pasatu.
no pokud tam nekdo nechal zapojeny origo konektor,tak tam vedou 3plusy a to je samozrejmne blbe,to je jen pro origo radio

09.03.2010, 07:34 |
Komba Origo konektor tam je asi je.Jsou tam prostě vytažený ISO konektory a nejeví to známky žádného předělávání.Plusy jsem moc nehledal a vím jen o těchto...takže myslíš odstřihnout ten třetí plus a je pokoj?