Navštíveno 2255x

Poradte jak odrusit piskani ve vyskacich , ktere jde zrejme z napajeni jelikoz pri vymene signalu i oddelani kabelu od veskereho napajeni stale tam hvizda v zavislosti na plynu tudis vyssi otacky vyssi piskani.
Diky za kazdou radu,je to WV 1997rok
to ber jako turbo :o)))
co mas za radio ???? mas RCA vedene druhou stranou auta nez napajení????Co mas z azesik ???? nejaky low endy proste piskaj.

15.03.2010, 17:34 |
Kapka (M)
zkus uplne jednuduchou vec Radime..hod si nejakou druhou baterku vedle auta..a natahni napajeni radia z neho..a hned uvidis..kdysi na jedne instalaci jsem mel podoby problem..vymenil jsem RCA.jinak ukostroval..napajeni ruzne tahal jinudy..a pak jsem zjistil ze to dela radio..vymena radia..a pohoda
souhlasim kapkou.Radio je zdroj a to same jsem zazil.
jsou tam dva PDX je to z original radio do procesoru pres VF vstupy.Nemyslim si ze by zrovna SPX vyskace mely piskat
kapka - to uz jsem nestihnul protoze jsem enmocnej ale dneska vyzkousim protoze uz nevim jelikoz jsme zkusili vse uz snad krome radia
co mas za kebel k výškam ?????
mi to taky piskalo.A zjistil jsem ze to bylo zesilovacem.Mam ted uplne novy a konecne klid.Ale kdyz mi to delalo tak mi pomohlo jeste jednou ukostrit baterku v predu a jeste jednou zesilovac vzadu a bylo to o poznani lepsi.ale bylo to zesilovacem.jinak je toho hodne.tak jak ti poslal RADEGAST ten odkaz.
Jinak jsou jeste takove veci na odrusovani ale vetsinou to je necim jinym a nevim jestli to neni ztrata penez kdyz zjistis ze tohle ti nepomuze.
[ Link ] [ Link ]