Navštíveno 2465x

Nedávno jsem tady narazil na týpka s favoritem, co neměl moc financí a diskutovalo se tu o tlumení ve dveřích jeho fav. Co použít toto?:
[ Link ] lepší než drátem do voka ne?
Dratem do voka a tohle bude asi tak stejny.
To bych tak dal na zed za radiatorem.Jinak neznam vyuziti??
Je to pod plovoucí podlahu, ale tušim, že slabší se dávaj za radiátor. Píšou tam, že to má i tlumící akustický vlastnosti. Ten maník s favoritem mi přišel dost ,,zoufalej" tak tohle by snad bylo pro něj řešení. Papundeklový dveře od favorita se zvukově zlepšej snad čimkoli...
Tohle je voděodolný. Sem to myslel dobře.

19.03.2010, 23:41 |
luda551 | Upraveno: 2010-03-19 23:41:44
jj tlumí akusticky ale tlumeni do auta se pouzívá na tlumení vybrací ! aby nerezonovaly plechy (drnčely) a u dveří se pouziva na uzavrení(na prasak)
Pokud ti je vazne vyhodit tech par koruna z atlumeni pro autohifi tak se na to vykasly ... pouzi toto
[ Link ] myslim ze pro tve ucely ideal a vysledek 90%
[ Link ] nebo 4x
[ Link ] nebo 4x
[ Link ]
Nejni to pro mě ale pro favoritáře - tam ve dvéřích drnčí snad všechno. Himl kde byl tem příspěvek...

19.03.2010, 23:57 |
swep je uplne jedno jestli je to do trabanta favorita a nebo nove audiny, filozofie je stejna, jine tlumeni nez jake tu jiz bylo zmineno pripadne drazsi ala dynamat a tomu podobne nedoporucuji, jak z duvodu vlastnosti tak z duvodu prilnavosti a odolnosti vuci vysokym teplotam, nema smysl na tomhle setrit a ceny jsou vice nez prijatelne
a mě by zajímalo, jestli by tenhle Mirelon nebo podobný věcí s hliníkovou folii na jedné straně pomohli odhlučnit motorový prostor u feldy :) myslím tu přepážku za baterkou, topením...rád bych si to na jaře udělal něčím, tenhle koberec od výroby je nasáklej a rozdrbanej

20.03.2010, 10:15 |
MaxxT nahodou by to tomu favoritu mohlo pomoct, bude tam mit prijemny teplo, zvukem si ale urcite nepolepsi :-)

20.03.2010, 15:05 |
DaveX Třeba to má nějaké skryté vlastnosti :) ať zkusí a pak řekne :)