Navštíveno 1920x

zdravim chci se zepta jestli utahne combat4000 2x subwoofer impulse mw1612 děkuji
cawes tie impulse ma kazdy 400WRMS a ten magnat ma v premosteni 2x220WRMS takze nie....
a co bys poradil za zesik?
to chces na tieto basaky?
ale skoušel sem zapojiz jeden mw1612 na alpine mrp 350 a ten ma 150rms a hralo to ikdyž nic moc ale třeba woofer hifonics 500rms mě na alpinu hraje mnohem lip
jo chtěl bych koupit ještě jeden mw1612 a udělat zastavbu
a zosik by si kupoval novy?ci pouzity? no ono to zahra jasne len nedas z tych basakov tolko kolko by si chcel a budes trapit len zosilovac..
na tvojom mieste by som si nechal len jeden a kupil nan dobry zosik,z dobrym vykonom...
ja mam ted ten zesik alpine a subwoofer hifonics ZX 12BPi 500rms a hraje to slušně ale kmoš dava pryč toho impulsa tak sem ho chtěl vzit a koupit ještě jeden a koupit na to zesik aby to hralo ale nevim jakej zesilovač klidně aji novej ale za slušnou cenu
no a co znamena preteba za slusnu cenu?
nevim uvidime jak na tom tedka mudu ale nejlip do 10 000kč ale možna vic
Jestli do toho hodláš investovat víc jak 10 litrů, tak bych koupil jeden slušnej basák a jeden slušnej zesík. Ten basák od impulse mě teda zrovna nijak nezaujal, ale je fakt, že jsem ho slyšel jen jednou a už je to dýl.
cobys poradil a nebo co koupit ještě jeden hifonics ZX 12BPi
no podla toho akou cestou chces ist ci to kvalite zvuku alebo po buchani....
tak si nechaj ten basak co mas a k nemu kup daky dobry zosik...alebo ty ho chces predat?
přemyslim že to prodam a koupim zas něco jinyho
no hifonics nieje zla znacka,kamos mal jeden lem na db drag ten mal 1600RMS....
ja su taky se zvukem atd spokojenej ale chtěl bych aby vyc tlačil
hifonics ZX 12BPi je to v origo bedně
[ Link ]
no vies ako to je z original bednou,ono to je skorej spravene na pocuvanie,lepsie je ked si sam postavis bednu na basak a od kolko bude Hz hrat....
ten zosik je urcite nato slabi,popozeraj si daky monoblok okolo tych 600W rms....ak si nechas tento basak...a urcite bude potom viac tlacit....
to by šlo a mysliš ze vtom bude velkej rozdil? a co bys tak poradil za značku nebo přimo za zesilovač dik
no jasne ze je to vtom,lebo ten slabi zosik nema taky vykon aby rozbehal tak tu membranu basaku...nemas dakeho kamosa co ma silnejsi zosik ako ty?
to nemam jinak bych to vyskoušel
DOBŘE TAK DIKY ZA RADY JA SKUSIM NĚCO TAKOVYHO SEHNAT