Navštíveno 4206x

Prosím o radu.Řeším to již tak měsíc a stále nevím.Mám Octavia II radio Bolero a sound system.Když vyhodím zesilovač a dám nový bude na rádiu fungovat telef,park čidla atd?Když tam nechám rádio a dám zes-mám RF T400-4 bude to k něčemu,když z rádia leze jen to co leze?O výměně repra nemluvím,to je samozrejmé Když vyměnit rádio tak asi připadá v úvahu jen Zenec-ZE-NC2010? Macrom se Škodovkou ještě nespolupracuje.Ještě pro upřesnění-nechci mít v autě muziku co bude trhat rekordy na srazech a rady typu všechno okamžitě vyhoď a vytlum taky asi moc nechci slyšet:) ikdyž možná k tomu taky dojde.Když vyměním repra-nějaké třípásma už mi nabízel escudo a přidám basák bude nějaká změna?Chci jen aby mi to slušně a čistě hrálo.A všechno vyhodit,odvézt na týden do Rachotu a nechat tam 80tis se mi taky nechce.Nic proti klukům z Nové Paky-vážně. Díky

16.04.2010, 22:54 |
clown radio jen zobrazuje ... nic vic..
parkovaci funguje bez, telefon nevim, mam parotta a a 2DIN radio s vlasnim HF pro druhej tlf :o) jen drobnost, ta NC2010 je pry pomerne nedostatkove zbozi :o) otazka je, zda to resit, nebo zda koupit bez papiru novyho Columbuse a mas jistotu, ze baha vse .., teda pokud vymenis gataway a a dalsi dily :o)
díky,ale Columbus bude výkonem podle mě stejný jako Bolero ne? To ten zenec dává víc a kvalita bude taky asi jinde ne?Jinak rada kde Columbus?Klidně na mail

20.04.2010, 13:44 |
clown ty radia budou mit oboje 17 - 22W RMS / kanal :o))