Navštíveno 2815x

27.04.2010, 20:27 |
Pavčo ZDravičko, mam docela problem na astře f... když mam zaplou hudbu na zesilovače(ovaly a woofer), při jakemkoli odběru proudu se mi to ozyva v reprakach... Přiklad: pustim hudbu, hraje bez problemu, zapnu vystražne a každe bliknuti se mi ozyva v repru... ale je to slaboučke, musim dat pauzu, nechat radio zaple, a slyšim to, nejdřive to dělaly pouze ovaly, ale ted i basak a je to docela na palici je t s tim ěkam.. To same děla při jizdě... Pískáni zesiluje s otačkami, zapnu světla, slyšim lupnuti v repru.. dival jsem se na přivodni kabl od baterky, je oka nikde skřipnuty neni, cinche jsem skoušel jine, pořad stejne.. Už jsem z toho naprosto zoufaly, nějake napady odborniku by se nenašly kde je problem?? děkuji
hledal bych problém u zdroje zvuku, popř. přikostřil

28.04.2010, 15:22 |
Pavčo jj diky za tip.. ale... kostru jsem skoušel na vše co šlo, světlo, tažne, vše kovove v kufru :-D a pořad stejne.. asi to skusim napichnout na jine radio jestli to neděla radio, sice am asi 2 měsice nove, ale je može že se to jebka, protože cinche vzadu jsou docela opřene o n+ějakou plastovou kravinu v palubovce... jinak dalši tipy někdo? díky
myslím ukostření přímo rádia
máš posílenou i originální kostru v motorovym prostoru?
co máš za radio?

28.04.2010, 19:24 |
Pavčo radio je pioneer deh 2200, neska jsme to zistili... strčili jsme radio do druheho auta, a taky to piska v repru... je to možne?? dělalo mi to i na starym radiu.. koupil jsem nove a měsic oka, a ted zase... tak dalši problem no... jak odstranit přičinu?? nove radio opravdu nechcu zase kupovat.. reklamovat tady to nebo skusit nějak opravit/upravit?

29.04.2010, 21:26 |
Pavčo ok taky to tak vidim... ale co když to pak začne dělat znovu?? je mi podezřele že mi auto po nějake době zruši radio... po nějake době začne piskat... divne... jinak diiiky za trpělivost a rady
no mi to taky piskalo a a ukostril jsem jak baterku vpredu jeste jednou a pak jeste zesik vzadu v kufru a bylo to o poznani lespi.piskalo mi to kdyz jsem mel nastartovane a zvysovaly se otacky motoru.pak jsem udelal prestavbu a koupil jsem novy zesak a jeste mam v kufru druhou baterku pres dobijeci relatko a zjistil jsem ze to bylo tim zesilovacem.neco v nim uz asi bylo.ted mam klid.nic nelupe kdyz roznu svetla a jine spotrebice.proste pohoda.zkousel jsem i napajeci kabely posouvat at jsou kousek dal od jineho napajeni.jinak jsou jeste takove odrusovace.
[ Link ]

04.05.2010, 21:08 |
Pavčo jj odrušovač mam... ale když jej napojim hend za vystup z radia, tak to strašně jakoby snižuje vykon.. je to potichu a trochu jakoby zkresleně... a nedaři se mi seřidit zesilovač na ovalach.. ale envim jestli to je mou polonešikovnosti nebo to ani nepujde... jinak odrušovač je z dexonu

09.05.2010, 22:59 |
kyncllik | Upraveno: 2010-05-09 22:59:55
zkus ukostřit kostru signál kabelů na obal (kostru) rádia, mě to pomohlo..dělalo mi to taky, na nových komponentech ( Pio RS88 a zesíky GX3000D a ZXi 6404) signály Basic XTREME LOW NOISE, baterka přímo v kufru, takže + i - přímo z ní a rádio mělo napájecí filrt a stejnak to pískalo, až ukostření signálů k rádiu pomohlo

10.05.2010, 16:02 |
Pavčo dobrá, zkusim to pokud to bude dělat i ted.. poslal jsem radio na reklamaci, až mi ho frajeři pošlou zpět budu informovat jak to vypadá

10.05.2010, 16:05 |
Pavčo a když už jsme u toho... až bude hudba použitelna.. budu muset koupit woofer... magnat destroyer shořel chudak.... chrči to v něm jako ve starem trabiku... Mam zesilovač Magnat xcite 801, monoblok, 275W rms 4ohm, 402W rms 2ohm.. takže samo bych na něj chtěl nějaky basaček co ma 2 ohmy a byl by schopny unest zatěž 400W.. diky za připadně nabidky.. tipy..