Navštíveno 2022x

Zdravím zajímalo by mne zda má smysl kupovat nějakou nižší třídu alpine myslím tím jen na cd mp3. Nepotřebuji usb BT ani nic podobné, jde mi o to jestli je kvalita projevu těchto levnější kusu stejná jako u vyšších tříd Alpine. Vím že Alpine umí perfektní zvukový projev ale nevím jestli to není jen u těch dražších modelů díky za rady popřípadě doporučte nějaké
cawes na tvojom mieste by som si doplatil a kupil 9887 a budes mat pokoj,ja som mal prve radio zakladne alpine cde 9871 a bol som snim spokojny,potom som si kupil cda 9885 tu som mal dva roky,a teraz som kupil to najlepsie od alpine v radiach a to cda 9887...ale poviem ti tak ze kazdy alpine je dobry,nemusis sa bat...a aky by si chcel model???
No to právě nemám rozmyšleno zbytek sestavy je zesilovač magnat combat 4000 kompa hertz esk 165 a woofer infinity takže tak. Jde mi opravdu o špičkový projev na nějakých jiných věcech mi nesejde.
no nato co chces bude najlepsie toto radio...
[ Link ] len je drahsie ako asi by si ty chcel
No to je opravdu dražší já myslel jestli by se nedalo uvažovat někde kolem 4000 až 5000 jinak díky za info
[ Link ] tak toto by uz mohlo byt pri tom co chces...
Ještě jedna otázka možná blbost ale zeptám se ted momentálně hraji na rádiu panasonic CQ-8405n tak jestli si vůbec polepším neměl jsem ještě možnost porovnat ale jinak to co jsi vybral vypadá moc dobře a cena taky odpovídá

29.04.2010, 19:12 |
Midnite | Upraveno: 2010-04-29 19:13:43
bmw: zvukově no, vzhledem k sestavě by si možná měl poznat rozdíl. Alpinky jsou moc povedené a 9880 je moc super.
edit: byl jsem rychlejší než jajo.bb ;)
midnite: no jo máš recht takže sory a jak jsi myslel zvukově no??? fakt bych potřeboval vědět zda do toho jít nebo ne 5 tácu je 5tácu. Rád bych totiž věděl jestli ta Alpina je projevem jiná dimenze nebo je to jen komerce jako panasonic( ale možná se pletu a ani nevím co vlastním) Zdá se mi totiž že mi nějak chybí vyšší pásma projevu at nastavím výšky na rádiu jak koli nejsou tak zřetelné je to sice na tom zesáku a tam nevím jak je to nastaveno protože to mi dělali jiní borci ale nějak mi tam prostě chybí
midnite:....xixixi...
bmw:urcite je apline dakde inde zvukovo ako panasonic,toho sa nemusis bat...
jajo.bb i tobě díky za rady
nieje zac....rad pomozem ked viem....
BMW: jinou dimenzi nečekej, jelikož to je stále ,,jen" 4,5tis kč... Dle mě si ale pomůžeš, já začínal na sencoru (asi jako každý) a když nyní porovnám moje TUSy tak jsem nyní zatím totálně spokojen (mám 9886R)
midnite:no tak ja som zacinal na alpine cde 9871 :-) ziadny sencor..... mas k nej aj procak?
zatím není potřeba, prvně se musí ,,dokonale" poznat pasiv a pak jít ny vyšší level
¨nejsem v tomhle moc zběhlej proto prosím o vysvětlení jaký je rozdíl mezi aktivem a pasivem je to to že jsou výšky na jednom kánálu a středy taky a basy taky??? nebo jak to vlastně je díky. Zbožnuju opravdu čisty a dynamick y zvuk ( dokonce jsem i skončil s pálenými cd kupuju jen origo:))
BMW: hodně zjednodušeně řečeno to je zapojení výšek a středobasů na 2 kanály zesíku bez pasivní výhybky... tudíž jedny komponentní repra zapojíš na jeden 4k zesík... Ale to si myslím, že je na tebe zatím moc.. Takže bych začal pomalu a postupně až něco zvládneš začít něco težšího :)
jako moc že na to nemám komponenty nebo jak je to myšleno opravdu bych do toho rád zabrouzdal
tak hlavně je to si pročíst hodně podkladů k tomu aby to mělo aspoň nějaký smysl, pak jsou tam docela velké investice aby to za něco stálo a nakonec i ty komponenty no :)
ok to jsem potřeboval vědět no nic jdu se tedy poohlédnout po nějaké té alpince no a uvidíme co dál prozatím velký dík za vysvětlenou
jestli potřebuješ nějak poradit tak klidně napiš na icq...
ok určo se ozvu prozatím vychutnávám mou instalaci mám ji ted chvíli je to vlastně takové 2.1 i když vzadu jsou ovály jen na rádiu ale to jen proto že mi jich bylo líto prodat a myslím že jsou docela super ted mne čeká ještě tlumení komplet auta (dveře už jsou hotové) takže tak
jasný, tak klidně napiš a můžem spolu pořešit teda komplet auto :)
BMW:este jedna otazocka to radio chces kupit nove?ci postaci aj pouzivane?

30.04.2010, 04:09 |
pepe689 | Upraveno: 2010-04-30 04:13:01
jeste nekdo nekde prodaval 9812 a ta byla vcetne zaruky to si dohledej pokud nebudes resit aktivni zapojeni,jo a k 9887 tu bych popravde nechtel ani zadara:-resil bych sice stary ,ale osvedceny ///9835,9833,9815,9813,-pro aktiv a pasiv-9812,anebo sehnat clarion 958

30.04.2010, 04:16 |
pepe689 | Upraveno: 2010-04-30 04:18:12
:-)))