Navštíveno 3227x

12.05.2010, 23:20 |
dioda Zdravim už ste tieto Kick PRO6020 montovali do OctavieI a aký majú zvuk?

Do Oct1 jsem montoval GFQ a ICQ. Ve svojí cenové hladině si myslím že hodně dobrý. Ničím to neurazí, zvuk není agresivní ani uječenej, všeho tak nějak akorát. Co neumějí zahrát, to raději nezahrají než aby to předvedly s nějakým zkreslením - mám namysli třeba hodně nízké basy. Ale těchto PRO se to týkat nemusí, to nevím, neslyšel sem.
Tak přesně tyhle jsem v O1 měl a byl jsem max. spokojený!!! Rozehrávali se celkem dlouho, ale potom chytli opravdu hezký zvuk!! Jak výšky tak středy, které dokázali zahrát opravdu hoodně odspodu :-)
tady je vidět jak jsem je tam měl...
[ Link ] Jen jsem potom ten plastový krám na repro vyměnil za MDF, jde objednat přes octavia club, prostě najdeš ho na netu. A jak je vidět na fotkách tak kvůli magnetu musíš trochu řezat dveře a upravit spodní držák el. stahovačky oken... odvrtat a navařit držák o kousek níž a do dveří si vyvrtat novou díru na držák...
Jo a jak mi kluci psali v linku že je potřeba pořádně vytlumit tak měli samozřejmě pravdu!!! POŘÁDNĚ VYTLUM!!
tyhle repra hraji za svoje penize hodne prijemne, a neznam moc repro s vetsim magnetem :-)
pokud jde o MDF redukce, tak umime, a pro tyhle repro uz je to opravdu povinnost - na plastove adaptery ani nahodou:
[ Link ] vytlumeni je hodne dulezite, zvazoval bych napr. tento material:
[ Link ]
no já mám sice ICQ , trošku vytlumený dveře , na MDFce a s troškú laminátu kolem , ale zvukově to nezklame

13.05.2010, 21:16 |
dioda Chlapci ďakujem za rady, milo ste ma potešili, hlavne TomasW, inštaláciu planujem poriadnu, MDF kružky a samozrejme bitumenové platne,ale hudbu si robím len pre svoje potešenie a rád by som to schoval pod originálne mriežky, nechcem aby bolo niečo vidno, chcem zachovať nudný interier, ale ked si niekto ku mne sadne tak mu padne sánka. A ešte neviem či ist aj do subu (ide mi viac o SQ ako ohurovanie okoloidúcich). Sub by sa my páčil pod pristrojovku, ale je tam málo miesta a moja manželka a aj ja máme dosť dlhé nohy a to by bol asi problém. Sub ešte neviem???
já tak nějak vzpomínám a mám pocit, že do origo pozic středobasy nedáš... nebo dáš, ale nepůjde stáhnout okýnka až dolů kvůli magnetu, ale raději vyzkoušej...
Stačí jen MDF kroužky u u stahovačky malinko zohnout plech. Pak sem tam vleze kde co, okno je celkem daleko.

ten plech u stahovačky bude bez přihnutí zavazat určitě , já tam mám kvůli temu krůžky z Mdfky tři , rači.

14.05.2010, 14:44 |
Tommy hlavne z vlastni instalace mam zkusenost, ze je neskutecnej rozdil mezi tim plastem a mdf!!