Navštíveno 3499x

zrealizováno cca před 2 měsícema...jen sem se nedokopal fotit
od předvčerejška i jištěno

taky libi vypada to vcelku moc pekne :) muzu poprosit o foto celeho interieru a pripadne i cele audio zastavby?
foceno mobilem, tak kvalita fotky je horší

17.06.2010, 11:17 |
Chris moc pekne, jak hraju tie RE XXX kompa? Na jakom zosiku?
velmi pekne. davam za 1 :) este dizajnovo doriesit tie kable v tom distribucaku a bude 1* :)
Pěkné.Máš to uděláno i na sednutí na tu "elektrárnu" ?
Kompa RE XXX jedou na zesiku Hifo Zeus 9404 tzn jde do nich asi 250Wrms v passivu (trochu mám staženo)
Jak hrajou? Středobasy jsou malé woofery, které maj extrémní chlazení kmitačky. Nezkoušel jsem do aktivu, ale nebojim se říct, že vydržej tak 350Wrms. Vejšky jsou 25mm z hedvábí a maj velice příjemnej zvuk. Výhybka je trochu větších rozměrů kde se nechá nastavit dělící fekvence. Jediné mínus a pro někoho plus je impedance 2ohmy a středobas s větší instalační hloubkou (10cm), i vejškáč s výhybkou sou větších rozměrů.
Kdo chce extrémně silná kompa do své instalace tak tady je ta možnost...já doporučuju
Furious: jak mám designově dořešit ty kabely?...to už víc asi nejde (flexo, měděná oka) :-)))
hezké...
Co to je za nátrubek?
palec hore, pekna robota, super zostava. Tieš mam Bčko, ale toto ti len zavidiet možem.
Co to je za basak v kufri a zadnych bočniciach?
díky, díky :-)
wattman: je to 6" Aeroport od Froveny...původní délka byla 40cm. Měl sem naladěno na 50Hz a déla někde kolem 20cm. Tenhle tejden sem našel o něco delší protikus a můžu říct, že opět sem mile překvapen, co to dělá na nižší frekvenci.
db-marek:
zesilvače jsou Hifonics: GX5000D a Zeus 9404 jinak zbytek sestavy je RE Audio
woofer RE Audio MT15
[ Link ] 2x 8"woofer RE Audio REX8
[ Link ] kompa RE XXX6.5C
[ Link ]
moc hezké :) a teď ještě vyměnit zesíky :)

19.06.2010, 10:58 |
MaxxT tomas - moc pekne odvedena prace, ted uz jen vymenit repraky :-))
Midnite: s GX jsem spokojenej, ale vdí mi u 9404, že je to na něj moc a dost se ohřívá
MaxxT: nééé repra se určitě měnit nebudou. Sem nadmíru spokojenej
Midnite: s GX jsem spokojenej, ale vdí mi u 9404, že je to na něj moc a dost se ohřívá
MaxxT: nééé repra se určitě měnit nebudou. Sem nadmíru spokojenej