Navštíveno 1956x

21.06.2010, 21:39 |
rici zdravim,resim jak spravne nakombinovat audio ve skodovce.Original sam o sobe uz hraje slusne,ale preci jen mi tam chybi neco.Chtel bych zachovat originalni skoda radio,idkyz mam alpine s dvd a tel.,ted nevim typ.Mam z prodaneho auta doma repro focal v1 polyglas do prednich i zadnich dveri a k tomu focal zesik 5500.Bude to rozdil oproti original reprum?A jde to napojit na to radio?Jeste bych to rad doplnil subwooferem,pokud mozno pod predni sedackou,nejakou aktivku,treba piooner ts-wx 11a,nebo jiny..nebude slaby?prosim o radu
zapojit to jde to není problém, jestli to bude lepší o tom nepochybuj, ikdyž nové systémy v autech už hrají hodně pěkně, ale pořád to nemá na reproduktory napájené zesilovačem, sw taky maličkost.
Pokud chceš zachovat originál rádio, tak by si musel vypustit zadní repro a dát tam hig/low adapter a na to napojit zesík a repro ale sub už tam nepude přidat, spíš bych vyměnil i rádio a a místo toho aktivního subu bych dal něco lepšího

22.06.2010, 09:22 |
rici ja jsem si to myslel.V drivejsim aute jsem mel sub v kufru v bocnici rockford se zesikem,taky rockford.Sice staesi typ,ale hral velmi dobre.Taky jsem mel uz sub v rezerve.Ale ted potrebuji kazde misto v kufru a aby mi tam nic nerezonovalo,tak proto me napadl sub v kabine.A kdybych koupil nejake kvalitnejsi financne dostupne repra,co by sli dost od spodu,takove ty hutne spodni basy?a nedaval sub.Jake by to meli byt?kamarad ma passata a ma tam nejakou super original muziku a ty basy jsou fantasticky.Postaci na to tan zesik,je to tusim 5 kanal a asi nejvykonejsi od focal.Ale mozna se pletu.Radio chci opravdu zachovat,ikdyz vim ze to co mam doma je bombovy a hralo by urcite lepe.Ten zesik by to mel ale srovnat ne?jestli pisu blbosti tak sory,nejsem moc technicky typ
5 kanál pude zapojit, je důležitý znát výkon, Jinak nedával bych aktviní ale nějakej menší do kufru, popřípadě se dá vždy vyndat, nebo mu udělat ozvučnici přímo v kabině ale nikoliv aktivní.
zajeď si někam do firmy a určitě ti dobře poradí, já jsem pro tebe moc daleko, ale v Praze je dost firem, jinak myslel jsem že nejsilnější 5kanál dělál Helix DB5

25.06.2010, 10:08 |
rici ja myslel nejsilnejsi od focalu a v te dobe.Nebyl take moc levny.Dnes uz bych vybiral asi uplne jinak.Dekuji za rady a podle fora nemate kontakt ne extrem audio?ja bych jinak zajel asi do alisa v modranech,tam me prijdou taky dobry