Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Autotek A6.2C - zkušenosti?

o Navštíveno 3357x o
o 25.06.2010, 11:34 | capjackal
Ahoj, máte někdo zkušenosti s komponentními repro Autotek A6.2C. Chtěl bych je do Octavia 1. Jde mi hlavně o to, aby basovaly. MDF podložky mám, tlumit dveře nechci. Výškové reproduktory se vejdou místo původních? Díky

o 25.06.2010, 11:55 | Dexter
nechceš tlumit a basovat? to moc dohromady nejde.
o 25.06.2010, 12:07 | Driver3
U Octavie 1 je nutné pro lepší poslech dát podložky a tlumení + lepší repro, jinak to nejde u tohoto vozu, má to tam obrovské díry, tudíž bež ozvučnice to pořádně basovat nebude
o 25.06.2010, 12:17 | capjackal
Tlumení ještě promyslím. Nechtěl jsem ho z důvodu navýšení hmotnosti dveří. Už takhle dostávají panty dost zabrat. Co ta repro Autotek A6.2C? Díky
o 25.06.2010, 12:23 | Dexter
pokud tam máš origo panty a néé z kuchyňských dvířek, tak bych se o ně nebál :) na tvý nároky je tlumení potřeba.
o 25.06.2010, 13:37 | CarMedia.cz
S tlumením je to tak, jak psali nademnou. Prostě pokud chceš i spodek, musíš tlumit. Jinak zkušenosti ohledně těch reproduktorů Je to prostě základ, který za své peníze hraje velmi dobře. Nicméně je to repro základního typu, proto od toho nečekej nějakou basovou nálož.

Jinak je to prakticky to samé, co Renegade RX6.2 (liší se to je samolepkou na spodku magnetu, prostě stejná fabrika) [ Link ] a ty vycházejí ještě na lepší koruny. Za ušetřené peníze můžeš pořídit třeba to tlumení, nebo MDF redukce a výsledek bude o poznání lepší.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3304 sekund.