Navštíveno 2721x

Ahoj, mám prosbu o radu.Do vozidla malých rozměrů 3.dveřák pořizuji ještě větší box než mám.Jedná se o dvojitý box.Zatím mám v kufru monoblok a zesilovač 4K na repro.Uvažuji o tom jeden z nich uložit do podlahy ke spolujezdci.Tento nápad jsem viděl na jednom tuning srazu.Otázka.Zda je to dobré,Má někdo zkušenost(praktičnost) a zda je lepší tam dát zesilovač od repro či subu.Dalé se pustím do přestavby kufru.Chci si udělat novou podlahu.Postačí mi jako základ pouze MDF deska udělaná na míru, potažená shora černým kobercem a z dola akustickou pěnou.Původní podlaha jaksi tíhu boxu moc nesnese.Díky za rady.

07.08.2010, 13:15 |
Evil nekde jsem videl 3 dvířko jak melo zesilovace ve střeše :-)
udelat to urcite jde,hlavne zajisti dobre chlazeni zesilovace a urcite bych tam dal spise zesilovac co bude zivit jen repra
a hlavně bych ho i něčim překryl, ochrana
Když bych se do toho pouštěl a měl místo, tak bych tam vrazil oba... :) Aspoň nebudeš muset tahat dvojí kabeláž a tolik metrů RCAček a repro káblů... :)
Co se týče zesilovače na repra zas tak výkonej není,ale nevím jak se to může hřát 4x90Rms.
Instalace je hotová,ale chtěl bych něco lepšího pro oko.Navíc kufr malej, box velkej a zesilovače 2
Nebo je zkus dát za tapecy u zadních sedaček, pokud je tam dost místa. Mě se tam vešel monoblok i čtyřkanál. Žádnou parádu s tím neuděláš, ale je to praktický.