Navštíveno 3446x

Ahoj, stará klasická baterka odešla a já hledám nějakou novou :o) Moc se v tom nevyznám, chtěl bych aby vydržela hrát muzika co nejdýl při vypnutým motoru. Cenu bych viděl max 4500kč.
Budu sní pohánět dva zesilovače
GROUND ZERO GZTA 1.2000MK2
[ Link ] Crunch MXB 4150i
[ Link ] Dík za pomoc :o)
banner power bull, podla toho ake maš auto respektive aky alternator ja by som bral banner power bull 72ah 680A tak neako maju to je sííla a kvalita.
Nevim kde bych sehnal Power cellku do 4500kč a asi by se mi tam stejně nevešla :o)
v Elitu... bezudrzbovka TAB 74Ah a 720A .. cena neco malo pred 3 tis

08.08.2010, 11:57 |
petis
petis: pekne ceny ;)
Bonny.F: Preco xces hrat bez nastartovane motora? Netreba zabudat na to ze bez dobijania ti bude spotrebou klesat napatie, a kedze zosik sa bude snazit drzat vykon, bude narastat skreslenie a tym padom riziko odpalenia cievok :/ Takze kvalitnu bateriu a v kazdom pripade si sledovat napatie, ak ti pojde pod 12,5V tak by som urcite nastartoval auto ...
Za me Optimu mohu jen doporucit ale celkem je to jedno co koupis na tuto setavu.
TommyDS: dík za radu ale žádnej voltmetr v autě nemam, snad časem něco dokoupim.
k čemu se udává na autobaterkách startovací proud a k čemu je? Má to vliv na výdrž baterky?

08.08.2010, 13:39 |
clown no s tou Optimou je to hodne odvazne tvrzeni :o)))
Tak trošku si tu přihřeji polívčičku, ať nemusím zakládat svoje. Chtěl jsem se optat, jak velký by byl rozdíl mezi bateriemi jako je... (zkušenost atp.)
Exide Premium
[ Link ] a nebo Varta Silver
[ Link ] ...bylo by to pověšeno asi na něco podobného, jako uvádí nahoře kolega.
Driver3:Taky me zajima odpoved rozhoduju se taky mezi nima
Ahoj kluci co říkate na tuhle baterku?
[ Link ] je to napodobý účel jen stím že to je na jeden monoblock wofer 300 Wrms rad si vyhrávám na kempovačce a a často s moji originálkou pak nemohu nastartovat.. nic už nevydrží :D bude se dokupovat kapacitátor a měřák na baterku ať vím její aktuální napětí.. díky
Tak akorát ji mám objednanou, ikdyž jsem to chtěl ještě kousek oddálit, ale ta moje baterka lehla totálně, dorazí mi za 2 dny a objednal jsem Exide Premium EA770, akorát že za úplně jiné prachy :-)
paja truhlik: Na ten kapacitátor se vykašli;) :))
Když je tu to téma o baterkách. POkud mám 45Ah co se stane pokud bych dal třeba 55Ah jaké budou případné výhody a jaké nevýhody?
Tweety_xx: Tak myslím že altík ti to v poho utlačí a bude dobíjet korektně a pokud je stejná rozměrově, tak už jen samé výhody, akorát asi cena bude o pár stovek jiná, toť vše.
kluci taka zkusenost skrze kamose,koupil exide cca 4.5t a za rok mu na 2 monobloky zacla vypinat tak si ode mne stejne koupil za cca 5t pc 4000 a je klid.takze to stejne vyslo na 9:10litru.v bazaru bejvaj okolo 6t,mozna se vyplati prisetrit a kopit rovnou
za mne PC4000
...teď jedu momentálně bez monobloku pouze na 4kanál Hifonics 9404...předek ve 2ohmech a zadek zmůstkovanej 3-4kanál do 4 a na 2ks PC4000 mi neklesne napětí ani o desetinu voltu :-)))
s monoblokem GX5000D a plném výkonu max 13V