Navštíveno 2874x

Zdravim, už se nějaký pátek chystám na vlastní hifi soustavu kterou mám možnost si postavit. Ale mám problém. Nemohu nikde najít návody jak postavit bednu když tam chci vyškáč, sředobas a bas .. nebo všelijak jinak jako sloupvý reprák. Nemáte někdo stránky kde by se tohle dalo vyčíst nebo prográmek který na určitý tep reproduktorů spočíta kolik a jak má byt bedna velka? Díky

23.08.2010, 21:56 |
Jujk0
Na audiowebu.cz toho najdeš tuny. Jsou tam i projekty, kterých se můžeš zůčastnit. Zaplatíš komponenty, schéma a můžeš stavět. Vyjde levněji použít hotový projekt, než vymýšlet svůj. Další možnost jsou stavebnice. Třeba Visaton apod. Oproti hotové bedně ušetříš cca. 50%.
nevite nekdo o nejakym programku kterej mi spocita jak litraz na dane repraky?
nasel jsem tyhle stranky kde jsou primo konstrukcni navody na vyrobu repraku ...
[ Link ] ale ... ty repraky ktere tam jsou nemuzu nikde na netu sehnat abych si je mohl obednat :-( .. takze mi to zase nepomohlo ..

25.08.2010, 13:51 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-08-25 14:09:43
Visatony tady kdysi zastoupení měli. Mám je od nich, Avanti. Dají se koupit i jednotlivé měniče, výhybky i součástky na ně. Pokud není zastoupení zde, tak třeba z Německa určitě nebude problém a cena bude lepší.
[ Link ]
Nevíš náhodou na jakých stránkách se dají obědnat? Viz chi si postavit tohle:
[ Link ] a nevím kde ty repráky sehnat
diky za link ... ale repraky jsem tam bohuzel nenasel ..