Navštíveno 3610x

Zdravím všechny vlastníky této hračky.
Narazil jsem na problém, že rádio Alpine 7944R nemá vstup.
Pro účely měření ale potřebuji dostat signál z PC do reproduktorů.
Takže zůstala možnost, použít procesor a napojit se přez něj. Ale také nastal problém. Procesor má sice Cinch vstupy a dle manuálu je stačí přepnout v menu Setup na RUXu. Jenže RUX mi tuto možnost nenabízí. V menu Setup je 6 položek, ale žádná se netýká vstupů. Pro jistotu jsem to menu prolezl krok za krokem tak 20x a nic. Google také nic.
Vím, že tento procák tu má více lidí, takže snad někdo poradí. Je to kombinace PXA H701 a RUX H700.
Děkuji.

27.09.2010, 22:24 |
137 | Upraveno: 2010-09-27 22:39:18
...o takych vykopavkach(myslene v dobrom) info uz nemam no este skus toto...signal z PC donho mozes dostat cez Ai-net(kedze sa k nemu da pripojit menic)...ak do Ai-netu pripojis kabel Alpine KCE-121B tak signal dostanes z cohokolvek co ma stereo RCA vystup...ak pripojis kabel Alpine KCA-235B tak do radia dostanes signal aj z PC cez sluchadlovy vystup...
...myslim ze takto by to mohlo fungovat...
ahoj, islo zapnut a vypnut opticke vystupy cez rux, resp predvolit opticky vstup... ale ako, to uz si nepamatam.
Kup Dexa, tam nie je problem...
Díky. Pokud nějak zázrakem nerozchodím RUXe, tak to bude asi jediná cesta.

27.09.2010, 22:59 |
137 ....na ten RUX by som sa vedel pozriet zajtra v robote ked nezabudnem, ale ked ide len o signal do radia bez procaku tak tie kable su najlacnejsia volba...
Právě že musím ten signál dostat do procesoru. Takže ten kabel bych dal místo měniče disků. Je to tak ? Pokud teda není zapotřebí ten vstup přepnout. To bych byl na začátku.
Podla mna treba odpojit radio Ai-NET kabel od procaku, jediný aktývny vstup zostane iba ten RCA. Alebo požiť KCA 121B
[ Link ]
jak jsem ti psal vcer amuze byt take to ,ze 700 neni stejna jako 701,jinak mas jest ejednu moznost pujcit si treba IVU a udelat to skrze ni

28.09.2010, 10:09 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-09-28 10:25:09
Vypadá to na ten kabel, objedná se z eBay. Je tam za pár korun. Když odpojím Ai-Net, tak nejede procesor a ten nesepne RUX. Protože Remote jde skrze něj.
Edit: bude to ten kabel Alpine KCA-235B
Doufám tedy, že po připojení toho kabelu do procesoru místo Ai-Netu pro měnič se ten vstup nějak aktivuje a bude to šlapat ?
Musi to ist zapnut, kedze kedysi som mal na 700 pripojeny aj analogovy (cinch) aj dig. vstup (domaci CD prehravac). Na F1 to bol tiez oriesok aktivovat, ale bolo to popisane v manualy, tak skus poriadne pozriet. Viem, ze pri 700 sa museli resetovat a to tak, ze som odpojil procesor od napajania (aby sa vybili kondiky). Takze tak, musis poskusat. Teda skus este odpojit Ai-Net najskor, potom resetnut a potom by sa ti mala objavit ponuka analogovych a dig. vstupov.
Gregi zkusím. Kabel už je sice objednaný, ale to nevadí. Vyjde i s poštou 160Kč. Ale je to divné. Manuál mám český. Ta položka Input tam prostě úplně chybí. Ten Reset odpojením napájení ? V manuálu je, že pokud mám nastavení uložené, zůstane tam i po odpojení baterie.

29.09.2010, 08:56 |
Kapka (M)
kdysi jsem neco podobneho taky řesil..
[ Link ] [ Link ] [ Link ] ale už si to nejak nevybavuju za ty roky jak jsem to pak vyřesil
Kabel je na cestě, uvidím jestli bude fungovat. Pokud ne, budu postupně zkoušet další možnosti.

14.11.2010, 14:10 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-11-14 15:33:02
Tak kabel jsem zapojil, přivedl na něj signál a nic.
Takže budu opravdu muset natáhnout REM zvlášť a odpojit Ai-Net. Vypadá, že si ho to vybere jako prioritu.
Doufám že až natáhnu REM, odpojím Ai-Net a připojím ten káblík, že to půjde. Buď, že půjde signál rovnou, nebo se mi objeví volba vstupů.
Kabel je tento:
[ Link ]
kdyby nekdo poslouchal tak by nevymyslel traktor nepouzivam spinani z ainetu :-(KURWA
hifim: vyhrabal jsem manuál k PXA-H700 a na straně 29 je základní schéma zapojení. A je zde i uvedeno: KABEL REMOTE ON - připojte k hlavní jednotce u připojení RCA (ne Ai-NETové připojení). Takže není asi jiná možnost než spojit hlavní jednotku a procesor samostatným REM kabelem. A dál je tam Kabel Remote OUT - připojte k zesilovači nebo jinému perifernímu zařízení. No a na straně 5 je toto:

15.11.2010, 09:48 |
Pavel02 | Upraveno: 2010-11-15 11:09:15

15.11.2010, 13:16 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-11-15 14:37:19
Pavel02: díky, snad to bude řešení.
pepe689: neboj poslouchal jsem, ale ta redukce je také Ai-Net/cinch. Předpokládal jsem že pokud budou zapojeny dva Ai-Net kabely, tak mi to nabídne ty vstupy. Kvůli REMOTE musím rozdělat půl auta, to jsem ti psal. Proto jsem to nechal jako poslední variantu, nic víc.
Tak vyřešeno.
Po odpojení Ai-NETu a natažení samostatného REMOTE se ihned objevila nabídka INPUT.
Když byl zapojen Ai-NET a REMOTE spínalo pomocí něj, tak jsem ovládal hlasitost pomocí rádia. Nyní musím pomocí RUXu :-(