Navštíveno 3611x

Potřeboval bych poradit jak vyplnit mezeru meri 2din rádiem a plastovým 2din rámečkem.Laminovat se me to fakt nechce.Je to aso 0.5cm na každé straně.Jeden rameček,co byl k radiu tam pasuje,ale je malej,druhej by byl dobrej,ale je velkej.Je to v OII a neorigo 2din radio.

12.10.2010, 09:04 |
clown zadnej problem :o)
mas OII face nebo pred face ??
co tam bylo pred tim ? stream nebo obyc radio ?

12.10.2010, 09:06 |
clown jedno z mych 2DINu :o)

12.10.2010, 09:08 |
clown tohle je origo ramecek + sada od Stualarmu .. pocitej cca 1500Kc, ale kupoval jsem to s redukcema na MOST a podobny kraviny

12.10.2010, 10:34 |
LukeFab | Upraveno: 2010-10-12 10:57:08
je to predface,takhle nejak to vypadá aji u mě,ale já koupil tohle
[ Link ] a tam to prave nesedí. takže jak vidím,tak jsem koupil blbě a má tam být toto
[ Link ] ale ten tam taky nesedne,ptž bych muselkoupit jinej ten plast co je kolem ovladačů climatroniku. ono by to šlo něják udělat,asi to vyříznu z rovnýho plastu,kterej někde koupim a nějk na to napasuju jeden ten rameček,tak to bude aspon vypadat a nebudu za to dávat tisice. nebo udělám nějákou formu z nějákýho rapidu tmelu

12.10.2010, 11:12 |
clown jj, koupil si to blbe, ale i to je resitelne :o)
origo na OII na male radio mne stalo cca 180Kc :o)

nakonec sem si pohrál s plastovým rámečkem co byl k radiu a už je to ok,pak dám fotku.spokojenost a nestálo mě to ani kč,jen hodku práce
jo tak s vysledkem jsemmaximálně spokojenej,klidne pak vyfotím.
Mám jeden dotaz na Pioneer avh-p4000dvd,je to 2din co má čist i divx,ale dvdčka a mp3ky to čte všechny,ale divxy jen nějáký!nevíte čím to je?

13.10.2010, 08:39 |
clown bitrate ...,
btw ono divxu je hromada ... a Pio je jen Pio :o)
nebo sem četl,že se to musí něják přepnout v menu na divx,tak to zkusím.
tak to Pio fakt čte jen nějkej divx,nechápu to.Nevíte čím to je?fakt tím bitratem?Nechcu konvertovat kazdej film kua