Navštíveno 3076x

Nazdar lidi, chtěl bych se zeptat, jekej názor, popřípadě zkušenosti máte s tímto zeilovačem?
[ Link ] Chtěl bych s ním pohánět prozatím subík Magnat Bull Power Reflex 300 o výkonu 300RMS a později by byl snad vyměněn za MB Quart PHW 302. Je dobrá volba tento zesilovač na stávající a pak snad i na ten druhej subwoofer? Díky moc za odpověď.
NO tak to jsem dal nechtěně do jinýho fŕa...omlouvám se
na subwoofer je vzdy lepsi monoblok, ale pokud chces na tyto subwoofery zesilovac za cenu tohoto PABcka v akci, tak tezko koupis lepsi nebo rovnocenny zesilovac
rover prodává MTX Audio RT501. 1x 300/500W RMS na 4/2 Ohmy. Změřené hodnoty jsou ještě vyšší. Myslím, že vyhovující jak teď, tak i do budoucna.
pokud dobře ale čtu ty info o tom MTX, tak jsem pochopil ze ten výkon 500W je stabilní do 2 Ohmů, ale ten magnat co mám teď je na 4 ohmy, takže to by asi nebyla ideální volba ne?
na 4 ohmy dává 300W RMS. Takže na Magnata v pohodě..

17.10.2010, 18:49 |
fandapanek | Upraveno: 2010-10-17 19:08:06
Jo ale na to MB pak už ne, takže to pro mě není žádná lepší volba než ten PAB, teda pokud ten MB není stabilní i na 2 ohmy.....
je to monoblok.. takže dává 300W RMS na subwoofer o impedanci 4 ohmy a 500W RMS pro subwoofer o impedanci 4+4 Ohmy (čili 2). Proto píšu, že lze využít nyní na Magnata a pokud potom zakoupíš MBQ o impedanci 4+4 Ohmy, tak i na něj.
tak díky moc za vysvětlení...zatím jsem na to MTX slyšel docela chválu a viděl i u toho tvýho golfíka, že hrát umí, takže ještě uvidím. Každopádně díky