Navštíveno 2732x

Ahoj chlapi,nevíte někdo jestli je problém dostat 16,5 cm kompa do Audi A4 ( r.v.1996)
Origo jsou tam 13cm,tak jaký je potřeba nejmenší úpravy aby tam repráky šly? Jestli existujou nějaký podložky z MDF apod. Děkuji za vaše zkušenosti

18.10.2010, 20:24 |
koren koukni se na showyoursound.nl
jinak je to pakarna,nejshudnejsi jsou asi uz hotovy doorboardy.
No je to pro známýho a chce tam dát ty 165ky tak sem mu řikal že se zkusim podívat tady a poptat jak to udělat aby to musel co nejmín upravovat.Spíš sem myslel nějaký MDF podložky ,páč doorboardy na kompa za 2500 se vsadim že kupovat ani dělat nebude;)

18.10.2010, 21:43 |
koren takhle z hlavy vim o
[ Link ] tady jsou dobre videt dvere
[ Link ] s odhadem ceny si pockej na mistni "instalatery", ale rovnou ti reknu ze za par kc to nebude
Víš jak kdyby to bylo pro mně do auta tak si ty doorboardy udělám,ale ten frajer to chce prostě nějak nabastlit pod ten tapec aby to hrálo zkrátka ;)
takže se mi jedná jen teoreticky jestli to tam někdo nezkoušel narvat nějakým způsobem.;)jinak Díky za fota,určitě dobrej návod jak by se tam ty boardy daly udělat.A za druhý za pár korun bych to taky nedělal a ani to nečekal,tohle je nevděčná práce ,kterou zvládne skoro každej jen nebejt líneja snažit se a snažit se :)
já to dělal a bez řezání do tapece,mdf podložek atd se neobejdeš....