Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 16.5 cm Reproduktory do AUDI A4 r.v. 1996

o Navštíveno 2732x o
o 18.10.2010, 20:18 | dejvyxxx
Ahoj chlapi,nevíte někdo jestli je problém dostat 16,5 cm kompa do Audi A4 ( r.v.1996)
Origo jsou tam 13cm,tak jaký je potřeba nejmenší úpravy aby tam repráky šly? Jestli existujou nějaký podložky z MDF apod. Děkuji za vaše zkušenosti

o 18.10.2010, 20:24 | koren
koukni se na showyoursound.nl
jinak je to pakarna,nejshudnejsi jsou asi uz hotovy doorboardy.
o 18.10.2010, 20:33 | dejvyxxx
No je to pro známýho a chce tam dát ty 165ky tak sem mu řikal že se zkusim podívat tady a poptat jak to udělat aby to musel co nejmín upravovat.Spíš sem myslel nějaký MDF podložky ,páč doorboardy na kompa za 2500 se vsadim že kupovat ani dělat nebude;)
o 18.10.2010, 21:43 | koren
takhle z hlavy vim o [ Link ]
tady jsou dobre videt dvere [ Link ]
s odhadem ceny si pockej na mistni "instalatery", ale rovnou ti reknu ze za par kc to nebude
o 18.10.2010, 22:58 | dejvyxxx
Víš jak kdyby to bylo pro mně do auta tak si ty doorboardy udělám,ale ten frajer to chce prostě nějak nabastlit pod ten tapec aby to hrálo zkrátka ;)
o 18.10.2010, 23:00 | dejvyxxx
takže se mi jedná jen teoreticky jestli to tam někdo nezkoušel narvat nějakým způsobem.;)jinak Díky za fota,určitě dobrej návod jak by se tam ty boardy daly udělat.A za druhý za pár korun bych to taky nedělal a ani to nečekal,tohle je nevděčná práce ,kterou zvládne skoro každej jen nebejt líneja snažit se a snažit se :)
o 19.10.2010, 08:58 | andreas
já to dělal a bez řezání do tapece,mdf podložek atd se neobejdeš....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3479 sekund.