Navštíveno 2776x

Chtel bych se predbezne poradit na zesilovac pro muj Hertz HX300D
[ Link ] V soucasne dobe ho mam pripojen na provizorni monoblok MAC Audio MPX Mono
[ Link ] Chtel bych ho jiz konecne necim poradne nakrmit, takze jsem si predbezne vybral a prosim vas o radu a vase zkusenosti s temito zesilovaci:
MAC Fearless 1000 << muj favorit
Sinus Live SL-A 1500
Hifonics TXi 1500
Zapojeni SW bude 2ohm
Urcite bych kupoval bazarovku, a ceny techto jsou 3-4 tisice coz bych bral jako realnou investici
Nabízim Phase Evolution Opus 150.2 za 3.990,- včetně pošty. Stav 1A, manuál, dálka. Do 2ohm dává 780W. Jinak viz:
[ Link ]
Naprosto idealni pro tenhle sub je Audsion LRX, opravdu paradni kombo, doporucuji..
Z tve nabidky bych neresil ani jeden, Hifonics BX rady jsem na nem mel a nepresvedcilo me, audison mnohem lepsi.
Malicko pridej a v bazaru uz bys ho za podobne kacky mohl poresit..
za mne hifonics 1500 taky nic moc..
sinus a mac sou oba dobry a umej dobre krmit v ty cenovy relacy co pises,takze sinus je analog a Mac je digital,zalezi co Ti bude vic vyhovovat,Mac ma sice mensi naroky na proud a mensi zkresleni,ale kdyz hraje dlouho naplno,tak se rychleji zahriva,asi ma ten sinus lepsi chlazeni,no a ten Phase je taky dobrej
podle myho,je tohle nejlepsi,takze jestli muzes,tak ho kup,hodne kvalitni zesik a za ty penize je super
[ Link ] [ Link ]
323Marty: Popremyslim, urco je supr ale spis bych chtel ciste monoblok
Martyn: Tedle Audison jsem nikde poradne nenasel :-(
el.barto: zatim sem mel jen analog, digitalek by sem zkusit mohl.A s tim ze by se to prehrivalo by sem poresil aktivnim chlazenim. Spis by me zajimalo jak moc realnej vykon ten MAC dava. A na ten MTX jsem uz koukal ale prej je velkej problem tydle masinky opravovat. Proste kdyz se posere tak se to pomalu neda opravit.
Opravit se dá, ale něco to stojí. Nicméně se nemáš čeho bát, pokud nejsi analfabet a víš, co kam zapojit, tak s tím zesikem nemůžeš nic udělat. Oproti ostatním zesikům, co tu máš v merku je to naprosto jinej kalibr..
Revilohifi.cz: Se mi zda ze od te doby co se MTX zacalo prodavat v CR tak uz se snad ani nic jineho nepropaguje xD To je to opravdu tak velkej rozdil tech papirovejch 900W 2ohm u MAC, a 1000W 2ohm u MTX ? Nebo nejakej osobni zkusenosti primo s timto monoblokem?
to bych se spis bal,ze se znici ten Mac nez MTX,nevim kdo ti to nakecal,to jako ze normalni zes z Nemecka ma uvnitr tistak,dratky,atd.:-)
a MTX ma uvnitr blize nespecifikovatelne hmoty,ktere nikdo nezna,nebo jak,jinak nevim proc by to neslo-
jde,akorat to bude nakladnejsi a to zase svedci o tom ze je to kvalitnejsi zes:-)
jenze s timhle pristupem bys nemohl koupit nic,protoze se skoro vsechno jednou rozbije i kdyby to melo trvat 1000let:-)
nee to je v pohode,ten Mac se na nejakou takovou pribliznou hodnotu se pri idealnich podminkach vysplha,ale nebudem tady rozebirat okolni vlivy(napeti,kabely,baterka,atd,atd.)ale s tim co chces a kolik mas penez,je asi ten MTX nejkvalitnejsi
treba ten Audison je dobrej,ale uz je za jiny penize,ja bych Ti zase dopurucil Steg,nebo AS,ale to uz jsou taky jiny penize...
a navic ten mtx ma asi 1300W
el.barto: mno zaslechl sem to :D ale ne ze by mel primo "Temnou hmotu neznameho slozeni" xD xD nicmene 1300W na muj 600W SW bude upe stacit az kam xD Nejspis ho teda asi vezmu
el.barto: s tou opravou to není zas tak jednoduché.. :-)
ale je,bud se o to budu pekne starat a nic opravovat nebudu,nebo az se to rozbije,tak to opravit nenecham,protoze oprava by stala vic nez stal a koupim radsi dalsi zesik:-D
Tak me zatim odesel jen jeden, a to Blaupunkt 4Ch. Nejdriv se sam vypinal jednou za cas (protect) a ted uz po zapnuti je protect stale... nevim no.. tranzistory OK, kondenzatory OK, diody OK, a viditelne neposkozen :-(
a ty jsi ho promeroval,ze vis ze je to vsechno ok?
Jj promeril sem to, a jak rikam vse OK a zadne viditelne poskozeni tistaku