Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poradí někdo jak vyřešit zapínaní zesáků ?

o Navštíveno 4149x o
o 05.11.2010, 20:16 | dragoczskill
Ahoj lidi,
poradí mi někdo jak vyřešit zapínaní zesilovačů ? Momentálně mám jen jeden zesilovač a mám to řešeno dvoulinkou přes plus a remote a vypínač . Ale mám tu doma nově zakoupený mono zesilovač a chci ho také zapojit a když vyjdu z původního nápadu budu muset koupit 4linku a vypínač s více kontakty a chtěl bych vědet jestli to nejde vyřešit nějak lépe . Poradí někdo ?
Autorádio mám toto [ Link ]

o 05.11.2010, 20:20 | hawai | Upraveno: 2010-11-05 21:39:05
nějak moc nechápu, + a - má bejt nastálo a rem táhneš od rádia, ne?
o 05.11.2010, 20:31 | Sleepz
jak rika Hawai, zesilovace das trvale + a - . A na radiu je REMOTE kablik (modrej) a ten natahnes do zadu k zesilovacum a pripojis ho na oba zasilovace. Po zapnuti radia se ti zapnou zesilovace. Jestli to chces na vypinac tak staci natahnout jeden kablik dozadu a ten natahnes do jednoho zesiku a i do druheho a vepredu v palubce ho das na vypinac a druhej konec vypinace das na + co tam kdekoliv najdes.
Zesilovace ze zapnou tim ze jim das na remote +12V a to je stejne at to tahnes od zesiku dopredu a z5 i kdyz to jen vemes kdekoliv v palubce.
o 05.11.2010, 20:38 | dragoczskill
jj + a - mam nastálo ale + a remote mam zapojené viz víše. V autě jsem neměl vzadu repro a měl jsem zesák tak jsem tahal jen signálové kabely od autorádia a ze zesáku do repra ... A když jsem v autě vezl rodinu tak aby tam neco hrálo tak jsem měl jen z rádia živené přední repra a když jsem chtěl poslouchat tak jsem zmačkl vypínač a už to hrálo :D
o 05.11.2010, 20:40 | dragoczskill
Díky Sleepz :)
ten druhý příspěvek sem psal krapek díl páč čumím na top gear ...:D
o 05.11.2010, 23:08 | Nismo.Power
vypadá že nechápeš že ten modrej drát co vede z rádia je ke spínání zesíku/el. antény apod ? prostě ten jen napojíš k tý střední žíle u signálovejch kabelů (většina je má) a vzadu to od signálovejch kabelů připojíš na remote zesilovače nebo zesilovačů tim že si to třeba rozdvojíš nebo natáhneš kus drátu od spínanýho zesíku k tomu druhýmu......
tohle je totální základ a tohle nevedet tak se do toho nerejpu vůbec neb nadeláš víc škod než užitku když se s nikym předem neporadíš
o 06.11.2010, 08:54 | MaxxT
jen otazka, ty mas pres dvoulinku natazeny i plus s minusem? jako ze tam mas treba 4ku dvoulinku na staly plus?
o 06.11.2010, 10:00 | DaveX
Já zas nechápu, že máš na zesilovači zadní repráky a teď chceš očividně SW a přední máš an rádio a určitě i v nevytlumených dveřích.

Taky pak nechápu, když jedeš s rodinkou, tak snad, ikdyž máš zesilovače, tak můžeš pustit hudbu tišeji a na rádiu ubrat basy. Nicméně já mám také vypínač na zesilovače ale úplně z jiného důvodu, praskalo mi v reprácích při vypínání. Teď prostě jen vypnu zesilovače, pak rádio a mám klid.

Jinak já jsem to pochopil tak, že prostě chceš mít vypínač na zesilovače. Nejjednodušší způsob je dát vypínač na kábel REM, který ti jde z rádia. Další REM na druhý zesilovač tahat nemusíš, stačí, jak propojíš remote kablem oba zesilovače.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3056 sekund.