Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 2 repro+aktiv sub, pridanie ďalších 2 repro

o Navštíveno 2821x o
o 07.11.2010, 21:00 | Marian78
Je možné pridať k 1 páru zadných repro s aktívnym SW (dvojkanal) ešte dva predné, napr. priamo na rádio? Známy chce kúpiť odo mna 2 ks koaxialov, ktoré chce vložiť k tejto zostave, ale podla mna to bud nebude fungovať alebo sa výkon stratí. Len by som bol nerád, keby ich chce potom vratiť, nechce sa mi ich zatial vymontovať kým nemám istotu.

o 08.11.2010, 03:22 | endru.ondra
At napíše celou sestu a co tam chce přidat a kam ?
o 08.11.2010, 03:31 | bigmat
tak a ted jsem z toho magor???Nechapu otazku bud nerozumim slovensky nebo nevim:/
o 08.11.2010, 19:57 | Marian78
Co je na tom na nepochopenie? Má v aute dva repráky s aktív. SW, ak dobre viem je to nejaký JBL set (parametre budem vedieť až cez týždeň). Len som zvedavý, či sa dajú k tomu ešte pridať ďalšie 2 reproduktory.
o 08.11.2010, 20:07 | endru.ondra
daj proč by nedali, ale musíš je zapojit na rádio nebo zlášt na zesík né na tenhle
o 08.11.2010, 21:12 | Marian78
Vdaka, presne to som potreboval vedieť
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3275 sekund.