Navštíveno 3279x

Zdar všem má nebo měl někdo kombinaci radio k němu zpětnou kameru a ipod video a tv tuner? mam tuto sestavu vše od alpiny a problem je ten, že jak zapojim vše podle manualu tak mam problem s zpětnou kamerou je připojena k tv tuneru ale fuguje jen když na hlavní jednotce je zobrazováná tv jak poslouchám ipod nebo dvd tak při zařazeni zpátečky se neděje nic vi někdo jak to vyřešit? diky za radu
tak logicky bych ji zapojil přímo k rádiu a ne k tuneru
tim ale musim vyřadit ipod video

28.11.2010, 21:39 |
Lukin.xxx | Upraveno: 2010-11-28 23:00:57
mam ivu tam ma aux in a ipod/camera in

28.11.2010, 22:11 |
137 ...mozno by nam vsetkym pomohlo keby si napisal presne modely ktore mas a ako to mas zapojene...kamera ma na IVA vlastny vstup a tak ho treba v menu konfigurovat - rovnako ako vsetko ostatne...potom problem neni a vse chodi jak ma...skus si kontaktovat svojho predajcu aby ti poskytol technicku podporu, mal by to byt standard...
:-))))no v CZ asi moc ne ,tusim ze ma 106 a 150 tuner :-)))
no jo je to iva d106r a kněmu tue t 150dv kamera ma vstup a jeto bud ipod nebo kamera jak obsadim vstup kamerou a na druhy dam tv tuner ipod odpadne

30.11.2010, 08:59 |
137 ...nerozumiem...
...106 - OK
...150 - OK
...kamera je aka - znacka, typ??
tak to snad je jedno co je to za typ jde mi o ten video vstup jinak je to kamera Valeo spíše cely asistent parkování
v navodu je schema mam to zapojene podle něj a s kamerou je problem
[ Link ]

03.12.2010, 18:35 |
137 ...pozeral som to a je tam fakt problem - proste chyba jeden vstup pri pouziti tejto kombinacie veci, bohuzial...este skusime podumat nieco, ale nevidim tam priestor velmi na nic...
co takhle vyzkoušet zapojit signal kamery do tv tuneru a ovladani od zpětného chodu napojit do tuneru a i do ivy?ma to nějakou logiku?
tak je to vyřešeno zapojeni signalu z kamery do tv tuneru a +12v od zpětneho chodu soušastně jednotka i tuner a funguje to vše paradně

16.12.2010, 20:37 |
137 ...tak toto si pisem...pekny by-pass...dik...
to jo by pass je to nadherny teda:D