Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > chlapi schanim audio mac cfx 2.16

o Navštíveno 2849x o
o 12.12.2010, 21:51 | Kozel
zdravim hosi,nevedel by nekdo kde sehnat repraky vod audio mac cfx 2.16 ... udelal sem si doorboardy na predni dvere na dva repraky do kazdejch dveri ale problem je ten ze sem si koupil asi pred necelim rokem tydle,ale jen jeden par a tet sem si chtel dokoupit druhy ale us sem je nikde nesehnal a vyrobce mi napsal ze je to vyprodany a us se nedelaj.kdybyste nekdo vonich vedel byl bych moc rad,nebo kdyby mi nekdo poradil jaky knim dokombinace aby se to netlouklo (jesli je naky takovy kriterium (?)

o 13.12.2010, 17:48 | hifim@ni@k
Měl by být místo nich nástupce. Označení nevím, ale to najdeš.
o 13.12.2010, 20:03 | Kozel
tydle sou ty moje: [ Link ] a tydle asi ty co nane navazujou?: [ Link ] myslis ze je muzu nakombinovat dohromady? do kazdejch dveri dat vodkazdyho jeden?
o 14.12.2010, 13:53 | hifim@ni@k
Ano, to jsou ony. Neměl by být problém je nakombinovat.Jak budou zapojené ?
o 17.12.2010, 19:06 | jarda333
Mám phase cfx, tj. totéž, co sháníš.
Napiš, pokud budeš mít zájem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4119 sekund.