Navštíveno 3501x

Ahoj dnes mi domu přišlo radio pio 88rsII z BaSys CS, s.r.o. servisu jelikož jsem při vytahováni baterky vypálil pojistku na RCA... Technik z basys mně zdělil že správný postup musí byt při zapojení 1. radio pote zesilovače a při odpojení nejdříve radio pak zbytek
radio jsem tedy tak zpět zapojil do auta podle technika a již při prvním spuštění opět šíleně píska. nevíte zda je nějaké jiné řešení s tou pojistkou nebo jdou ty pojistky někde sehnat a vyměnit jsi to sám?

16.12.2010, 19:08 |
clown a nemas v prdeli i zesik ??? jak signaly ?
všechno hrálo krásně, jen jsem nechal svítit světla tak jsem dal baterku nabít a když jsem ji dal zpátky tak to začlo pískát:-( takže si nemyslím že by zesik. signály TEC Precision taky vpoho ale zkontroluji je
vykasli sa na ich poistky a prepajkuj to natvrdo
no právě že tohle mně taky napadlo, už jsem se do rádia díval,ale nikde jsem něco jako pojistku neviděl:-( a druhá otázka,jestli se pak to rádio nespáli cele???
jasný, natvrdo - je to malej hajzl s napisem FUSE - najdes to na vrchni strane tistaku u tech konektoru RCA - je to nakraji, blbě vidět...
ale nejdříve vezmi multimetr a změř, zda RCA (obal, kostra) jsou přímo spojený s kostrou - zda ano, té pojistce nic není.
tak už ráno jsem to poslal zpět na BaSys s tím že mi slíbili že to budu mít zpátky do svátku. ještě zkontroluji kabeláž a jak to bude zase pískat. Tak bych to viděl napájet to natvrdo...
Pavel 528: ty by jsi byl schopny kdyžtak to přímo napájet??? já sám si do toho moc nevěřím
hmm... to je škoda, že jsem to nevěděl dříve bych to neposílal do BaSys:-( uložím si tvoje číslo s profilu a kdyžtak ti pak hned budu volat jak to bude opět pískat a domluvíme se.
Zdravim. Mě taky shořela a po opravě v Basys mi repro píská a to už jsem zkoušel možný a nemožný, ale je to bohužel radiem. Asi se do něj budu muset podívat. Před spálenim to nepískalo. od té doby jo. Na jinym radiu je to v klidu