Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada moc prosim

o Navštíveno 3051x o
o 18.12.2010, 09:00 | rgf
ahoj ales....prosim vas mam takovou prozbu mam cupe 406a v aute je origo repro i zesik jbl,koupyl jsem i origo radio,,clarion nema predzes,mam v kufru sw zesik,co jsem dokoupyl ale nevim jak to zapojit,udelal jsem to tak ze stoho origo jbl co tam je jsem na vystupu na repro dal sinche a prdnul do zesiku,ale zekdys necham necham zesik vyplej/dokoupenej zes/tak i kdys je vyplej a pustim radio jen na repro,tak zesik zacne blykat jako ze de do neho stava,a kdys ho zapnu tak hraje hodne silne,remote na zes sem udelal od + uzesiku a dal vypinac ze si ho muzu zapinat kdy chci ale kdys je vyplej a pusteny radio a na radiu pridam volume tak do nej de stava,,neni to tim ze do zesiku de signal taky ze zesiku ale slabyho cc 80w ??dik za radu a nevite jka nejlepe to zapoji??

o 18.12.2010, 09:33 | rgf
nikdo?
o 18.12.2010, 10:29 | hifim@ni@k | Upraveno: 2010-12-18 11:30:35
Vyřešeno. Nejrozumnější bude vzít signál ze zadních repro a přes Hi-Low adaptér ho poslat do Audisonu.

Některé adaptéry ale uvádějí omezení v podobě max 20W RMS. Origo zesík JBL v coupe snad více nemá. Druhá možnost je vzít ten signál zadních repro přímo u origo rádia. To bude mít určitě míń než 20W RMS.
o 18.12.2010, 11:01 | rgf
jasny ale jak vzit signal,od origo radia
o 21.12.2010, 18:04 | Midnite
přes hi/low adaptér? :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3384 sekund.