18.12.2010, 09:00 |
rgf ahoj ales....prosim vas mam takovou prozbu mam cupe 406a v aute je origo repro i zesik jbl,koupyl jsem i origo radio,,clarion nema predzes,mam v kufru sw zesik,co jsem dokoupyl ale nevim jak to zapojit,udelal jsem to tak ze stoho origo jbl co tam je jsem na vystupu na repro dal sinche a prdnul do zesiku,ale zekdys necham necham zesik vyplej/dokoupenej zes/tak i kdys je vyplej a pustim radio jen na repro,tak zesik zacne blykat jako ze de do neho stava,a kdys ho zapnu tak hraje hodne silne,remote na zes sem udelal od + uzesiku a dal vypinac ze si ho muzu zapinat kdy chci ale kdys je vyplej a pusteny radio a na radiu pridam volume tak do nej de stava,,neni to tim ze do zesiku de signal taky ze zesiku ale slabyho cc 80w ??dik za radu a nevite jka nejlepe to zapoji??

18.12.2010, 10:29 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-12-18 11:30:35
Vyřešeno. Nejrozumnější bude vzít signál ze zadních repro a přes Hi-Low adaptér ho poslat do Audisonu.
Některé adaptéry ale uvádějí omezení v podobě max 20W RMS. Origo zesík JBL v coupe snad více nemá. Druhá možnost je vzít ten signál zadních repro přímo u origo rádia. To bude mít určitě míń než 20W RMS.