Navštíveno 2758x

ahoj,potřebuju radu.kapacitor mi ukazuje 19,2v.občas píská,a nechce se vypnout svítí celý večer.co s tím děkuji.
Dát pořádnou baterku, natáhnout pořádný kabely a kapacitor zahodit.
baterku mám novou od bosche 62 ah.kabely 35 mm,to by snad mělo stačit
nešlo by třeba že bych ho vybil a pak zase nabil
Ty máš 5F kapacitor na baterce od Boshe s 62Ah?? Proč? Jestli máš 5kW muziku, tak baterka je na ho.no. A jestli máš jen slabou muziku, je 5F kap na ho.no. Každopádně to neřeší ten problém, kterej si psal. Nemám nejmenší tušení, co s tim může bejt - zblázněná elektronika?? Každopádně vybít do mrtě a zas nabít, to neni nic proti ničemu.
mám tam zesik od jbl gto 1201.1 takže 1200 rms.1f kapacitor se mi zdál málo tak jsem to nechtěl podcenit.kdyžtak bych ho zkusil nechat opravit pokud to pude
Tak tos rozhodně nepodcenil :o)) A jaký tam máš kabely? 100qmm?
takovým kapacitorátorem uděláš víc škody než užitku
jakou škodu,kabely mám 35 mm.začlo to od té doby co jsem dal novou baterku
A změřil si baterku? Vždyť kapacitor je vlastně jen velmi drahej voltmetr, takže by měl měřit dobře. Třeba je ta baterka vadná a můžeš to normálně reklamovat...
že by baterka měla hodnotu 19.8 stálejch.no uvidíme dnes to všechno proměřím
4ondik: chalani maju pravdu, ze pre Teba je kapacitor napikachu...radsej si mohol dat za tie prachy jednu malu baterku ala Hawker Genesis EP 16 alebo PC680 a nemal by si problem
ku kapacitoru: urcite mas navod a v nom najdes, kde je potenciometer, ktorym nastavujes napatie... nastartuj motor, a potoc potenciometrom aby to ukazovalo 14,4 a si +- v cajchu