Navštíveno 2668x

mám ještě jeden problém..při zapojení tohoto zesu mi nefunguje výstup.zes svítí(pouze zelená) tak jak má.signálové RCA kabely jsou v pořádku.repro zapojené na výstupu je 100% funkční tak proč nehraje?může být na výstupu zesu ještě nějaká pojistka?jako na výstupu co jde do repra?pojistky venkovní jsou obě ok (2x40A) ale ty s tím nesouvisí pokud svítí..nebo mě napadlo-může to být tím že má rádio na RCA výstupech slabý signál např 2V a zesilovač funguje až od signálu 4V?prosím poraďte jsem zoufalý.
nerozumim..jak to myslis?s potenciometrama jsem zkousel tocit..nic..nereaguje..
máš možná to samý jako já se z2200. všechno funguje jde,ale v můstku místo 540wrms dává tak 150. a taky nikdo neví proč. v servisu mi řekli že je ok. taky nevím co s ním.

22.12.2010, 20:00 |
petis Máš ho přeplej na Slave. Přepni na Master.
nemam ho preplej na slave.nefunguje ani v jednom rezimu.k cemu ten prepinac vlastne je?

22.12.2010, 21:00 |
323Marty | Upraveno: 2010-12-22 22:01:03
Nemůžeš mít nastavenej subsonic na víc, než LPF? To by potom jaksi dovnitř nešel skoro žádnej signál. Otoč subsonicem úplně doleva a LPF úplně doprava a uvidíš, jestli se něco stane...
treba skusit iny zdroj signalu, jednak može byt male vystupne napatie.....nemaš nahodou vypnuty signal na radiu?
ten prepinac je k tomu že kdyby si koupil ješte jeden stejný a chtěl je propojit .....