Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > lightning audio nebo dragster?

o Navštíveno 2801x o
o 22.12.2010, 22:16 | Butmen
[ Link ] nebo [ Link ] .Predem dekuju za nazory a rady

o 23.12.2010, 08:55 | Aegis
Být tebou tak s ohledem na zbytek sestavy bych popřemýšlel už o tomto kousku [ Link ] nebo [ Link ] (což je asi lepší volba.
o 23.12.2010, 10:02 | rgf
rozhodne dragster mel sem ho presne tento ,,hraje moc dobre,,ma pjekny tlaky ....

foto k příspěvku  od rgf

o 23.12.2010, 10:03 | rgf
jen ja sem me,vlasten 15 ku,,,a 2x400 rms..
o 23.12.2010, 11:58 | Butmen
no ja mam prave tyto repraky [ Link ] tak jsem si rikal ze by to bylo v jedne znacce,ale to zas neni nejdulezitejsi.No prvne jsem nasel ten dragster a za takovy love bych ho bral na 100% ale pak jsem nasel jeste ten LA a stoji da se rict stejne tak ted su fakt na vazkach do ceho jit.
Aegis:urcite souhlasim s tebou, ze ten rainbow je super,ale ted o vanocich nejak dosly love, tak jsem chtel neco max. za 2000. Predem diky za dalsi rady :-)
o 23.12.2010, 12:17 | Seat Power
za me LA.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.0874 sekund.