Navštíveno 3620x

Zdarec lidi chci se zeptat jestli by nebyla možnost nahodit nějákou inspirace fotku popripadě postup jak to udělat.Přemejšlim že by do boku sel nejspis carpower blackbaas 10" jelikož mi tu jeden leži tak mě napadlo ho využít.Díky všem za jakoukoliv radu.
myslím že ho má Kapka ve své oktě, ale přesně to nevím, nerad bych kecal
Záleží, jakou chceš ozvučnici. Jinak například zde je něco aktuálního, co jsem spáchal:
[ Link ]
Revilohifi.cz:Dneska už sem na to koukal a musim říct že ses do toho pěkně opřel a už se těšim až uvidim finální foto.Na mě to je moc rozsáhla instalace chi jen něco na dokreslení zvuku.
Já se na jaře do toho konečně také pustím, do své Octy1 do levé bočnice přijde 10" do uzavřenky :-) Jen doufám že bude na to čas i prostor pro tvoření. Budu asi ozvučnici laminovat (poprvé) tak se uvidí co z toho vyleze.
Jinak na skodaforu byly někde fotky z nějaké instalace i s postupem jak to dělal :-)

09.01.2011, 19:46 |
Ravo | Upraveno: 2011-01-09 19:46:53
Trošku se vtěrknu, chtěl bych přesně tohle řešit na jaře. SW do levé bočnice u Oct1 Combi (je tam víc místa), vpravo už mám zastavěný zes. Nevíte někdo kolik cca litrů tam vznikne (ještě nevím jestli bude BR nebo uzavřenka, to by se doladilo podle litráže a místa atd)?
Jedinou cestu vidím na vylaminování "vany" v tom prostoru bočnice a přední desku z MDF...ale nikdy jsem s laminem nic nedělal a absolutně si nevím rady (jak laminovat, jak napojit tu MDF na tu lamino vanu, jak to celý doladit do interieru apod.)
Budu taky moc rád za nějákou inspiraci jak to tam vytvořit. Případně kdyby se našel někdo v Brně a okolí kdo by to za úplatek udělal...(Luke-Jeep si hraje s Broučkama a kašle na cokoliv i 944 a Rover nevím jak je na tom s laminátem, MDF mu jde skvěle ;-)
Na fóru Octaviaclubu je této problematice věnován celý thread. Kukni tam...

09.01.2011, 19:48 |
Ravo Na ŠkodaHome a OctaviaClubu něco hledat to je za trest
(ostatně taky na AHC se taky pěkně blbě vyhledává... i když přesně vím co kdo napsal, nenajdu to...nevím jeslti search engine fór je obecně slabej nebo co)
Myslím že když se to zastaví až někam po blatník a využije komplet místo uvnitř, tak něco okolo 30-35 litrů, ale osobně jsem to ještě neměřil a nepočítal, mě postačí 20L :-)
Ravo: V Brně máme domluvu na montáže s Jirkou Pokorným (Mr.Loony). Umí hodně dobře. Pokud by jsi chtěl něco vymyslet, tak se mě ozvi. Společně to zrealizujeme.. :-)

10.01.2011, 09:17 |
Ravo Díky za info a link, na jaře se uvidí...pak bych se ozval a zkusil něco spáchat

12.01.2011, 16:22 |
Kapka (M)
Roverovi jde všechno skvěle:-) tak se pak ozvy. Nevidím vtom problém. Nebo se stav klidně na kafe už ted a podebatujem .