Navštíveno 3035x

12.01.2011, 20:14 |
Nox7 Zdravim,o tlumeni dveri v Octavii II jsem nasel spousty temat,poradi mi ale nekdo jak odstranit nyty ve dverich abych oddelal ten vnitrni plech a mohl dvere vytlumit i zevnitr?
2. otazka se nabizi,jak ten plat upevnit zpet,precetl jsem si ze je treba nytovacich klesti na 6,4 nyty, ale kvuli dvema dverim se mi nechce davat 4-5 tisic jen za kleste :/
Nýt odvrtáš a pak vyndáš plech. Normál kleště seženeš kolem 2 stovek, ne?

12.01.2011, 20:33 |
Nox7 Jo normalni kleste ano ale prave tam psali ze ty 6,4 nyty temihle klestemi nenasadis,ze na to jsou kleste az od 3 tisic,ja na to na netu koukal a nasel jsem je za 4700..
nemáš nějakého známého co dělá s plechem nebo mechanika ? si je pujč já mám klešte kde jde ty hlavy vyměnit .. a určo nestáli 4 tičky nwm kolik mám je od taty

12.01.2011, 22:09 |
Augi | Upraveno: 2011-01-12 22:10:31
Ja mam kleste za 1470 a v pohode. Kupoval jsem to v obchodě D-Holz u nás v Blansku, je to takovej středně velkej obchod pro truhláře a stolaře.

12.01.2011, 23:57 |
Nox7 Ok diky,kouknu
jezis..:-) improvizuj..dej tam treba misto odvrtanych nytu sroubky..nebo mensi nyty-stejne se roztahnou...ja bych dal sroubky a pod hlavicku perovku(pri dotahovani se neprotoci)
no s tou improvizací to radši nepřeháněj, jak jsem tady viděl některý fotky ;)
jo přesně tak jak píše mmozga dej tam šroubky a přes otvor kde pak dáš repro, jsi to přichytneš a pevně dotáhneš. Dělal jsem to tak a pohodička:-D

14.01.2011, 16:02 |
Aegis Také jsem to dělal na Fábce a upřímě bych Vás chtěl vidět, jak tam ty šrobky uchycujete. Z druhé strany neni místo na přidržení, okolo je asi cca 12 šroubků... Takže kdybych je tam jen nastrčil a pak nasazoval ten plech, tak nedrbnout do jediného a neschodit ho do dveří - to je nemožné. Takže existují asi 3 možnosti: 1) Navařit zezadu matku 2)Nýtovat 3) Koupit v nějakém šrobařství vložku s metrickým závitem (tak jsem to udělal já).