Navštíveno 3318x

13.01.2011, 12:31 |
137 Dufam, ze to nikto nebude brat ako reklamu, dal som dokopy novinky z prave skoncenej vystavy od dvoch znaciek.
Najdete ich v dvoch clankoch na linkoch :
Audiovox -
[ Link ] Alpine -
[ Link ] - asi najvacsou peckou je novy zvukovy procesor Alpine PHA-H800, ktory spaja najlepsie funkcie doterajsich 4 procesorov do jedneho.

H800: bolo na case, lebo od 701-ky to islo dole vodou :-)

13.01.2011, 18:27 |
137 ...zeby si ty nemal k niecomu pripomienku... :-) :-)
...bude aj v novom showcare Infinity FX35, kde je vysledny dojem velmi dobry - videl som ho v novembri, je to cielene vymyslene ako navrat k top audiu - Alpine Sound System zahrna cca 30 novych produktov pre r.2011...Infinity budeme mat na SK v juli na Carate aj na Slovakiringu tyzden neskor...
i minulý rok si tu hodil linky na svůj shop ne? :)

14.01.2011, 20:08 |
137 ...zda sa ti ze nieco inzerujem alebo sa pokusam predat?...NIE !!!
...tato stranka funguje ako INFORMACNY portal o home a car audiu pre par znaciek...nic nepredava...e-shop je na uplne inej webstranke...a neboj, z tychto klikov ja nezijem...takze mi nie je jasne preco rypes...
...ak si mas kde o tychto a dalsich novinkach citat tak nemusis klikat na nase linky...je to dobrovolne, nie povinne... :-) :-) :-)
137: predpokladana cena za pxa-h800 ? cca
kompatibilita se starsimi jednotkami?

15.01.2011, 14:32 |
137 ...info mam ale je predcasne tu pisat nejake cenove odhady a ine detaily kym nie je na trhu...

15.01.2011, 16:59 |
MaxxT taky jsem koukal na alpine.. ale jaky jsi mel celkovy zazitek z CESu? Ja byl trosku zklamany, cekal jsem toho tam vic, dost znacek tam chybela.. Ale hodne mi zaujali televize, to bych rekl ze na CESu byla ted jednicka. :-) (kdyz nepocitam tablety)
Pro nedockavce......na strankach Alpine pisou "The PXA-H800 will be available in April for $699.95 MAP"

17.01.2011, 21:13 |
137 ...lukee..hmmm...ale rataj s tym, ze to v EU bude preratane kurzom 1:1... :-)
137: no, tezko rict, kdy to bude v EU, ze (teda ja to osobne nevim a i to datum uvedeni bude treba jen informativni :) proto pisu pro nedockave...no, cena rekneme pomerove k jinym americkym cenam?...plus nahodny priplatek 0-50% :)))