Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > subwofer golf 5 problém

o Navštíveno 2791x o
o 24.01.2011, 08:38 | grebec
zdravím dával někdo sub do golfu 5.já mám už dlouho jen mám problém.odzačátku mě tam něco rachotí v kufru.první sem vykuchal ten plech nad výfukem pak sem celý kufr vytlumil vibraflexem a plasty braxem a pořád tam něco rachotí.mám podezdření na ventilaci co je napravo nad podběhem.řešil to někdo?nevíte jestly je tam ta ventilace důležitá?k čemu tam vlastně je když je stejně pod kobercem.stane se něco když ju zrušim.zadělal bych ju plechem a přelepil vibrou.

o 24.01.2011, 20:54 | Marťas1
To bych asi nedělal, zaručuje to přirozenou ventilaci vzduchu v kabině...
o 24.01.2011, 21:36 | Sleepz
ta tam 100% nedrnci ;-) je to plastovej ramecek s gumovejma pacickama. Napriklad kdyz bouchnes s dverma od kufru a cele auto je zavrene tak to tamtudy odfoukne aby to vyrovnalo tlak kterej vznikne tim jak s tim trisknes :-)
o 24.01.2011, 21:58 | trlon
jak tu ventylaci vytáhneš a zalepíšto tak si sedni do auta a at ti nekdo pozavírá nekolikrát po sobě dveře nebo kufr a pochopíš.muže se třepat spz nebo kabliky ny osvetlení v kufrových dveří.šibr máš?
o 25.01.2011, 07:39 | Marťas1
mám zkušenost, že ty gumové klapky umí být slyšet když woofer umí trochu zatlačit a člověk přemýšlí, co to ku..a je?!!
o 25.01.2011, 10:16 | grebec
no právě ten zvuk se ozývá aj když bouchnu s dveřama od řidiče tak to jakoby zarachotí v místě kde je ta klapka nad tím levým zadním podběhem takže je dost možné že by to mohla byt ona.každopádně veškerou kabeláž sem přelepil vibrou a všecko co by mohlo drnčet sem se snažil eliminovat ani spzka nedrnčímám ju podklepenou a dobře přišroubovanou.každopádně tu ventilačku asi teda rušit nebudu když říkate že tam byt musí spíš by to chtělo nějak upravit třeba tam dat plech s navrtamýma dírama nebo něco takového jenže mám strach aby tam pak třeba nechcala voda od podběhu.kámoš mě kdysy problém měl taky sonica v hondě a když poslouchlal za deště tak mu to nadzvedávalo tu klapku a pak měl kufr plný vody
o 25.01.2011, 10:18 | grebec
trlon:šíbr nemám mám klimu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4175 sekund.