Navštíveno 3526x

potřeboval bych nutně poradit, koupil jsem si zesilovač Rodek r2180a a autorádio LG LCS700BR a potřeboval bych k němu nějaký vhodný subwoofer a reproduktory, ale vůbec nevím podle jakých parametrů apod. hledat, u reproduktoru taky ne a ani nevim zda vyškove či basove apod.. mohl by mi prosím někdo poradit čím se řídit při hledání nebo jaké by pro mne byly vhodné ?
chce to víc vykřičníků v nadpisu, jinak jsi bez šance
tak predne hod link o jaky jde zesilovac(nechce se mi hledat :o)) pote jake rozmery pro repro mas v prednich dverich?dale jakou poslouchas muziku,preferujes kvalitnejsi prednes nebo tlak?a asi nejdulezitejsi je cenova predstava kolik do toho chces vrazit.
ono stačí napsat odkud jsi a pak se u někoho zastavit na konzultaci, ono to není na nějaké krátké psaní

24.01.2011, 19:57 |
CRK Zesik neni potřeba hledat, každej snad zná.. :-D
Spíš napiš, jaký na to máš škvarky.. Tím bych začal..
[ Link ] to je jediny odkaz kde neco pisou jiny jsem nenasel.
radio mam tohle, nevim jestli to ma nejaky zasadni vliv:
[ Link ] podle tehle stranky bych tam na alfe 146 mel mit 165 predni 130 zadni
[ Link ] chtěl bych do toho dat tak max už jen 6000 (jestli by to šlo tak repraky i subwoofer) co nejlepsi to jde a nemusi byt samozrejme novy.
a hudba no nejspis kvalitnejsi prednes ale i tlak neni k zahozeni
Tak tu tabulku bych bral s nadhledem, spise se mrkni nekam na alfa forum (mrkl jsem do te tabulky na 2 modely jen tak pro zajimavost a jsou tam pekny blbosti)
Jinak ohledne tvych financi, tak napisi rovnou nic moc. Najdi si nejake komponentni repro (jestli tam je nekde misto na vyskove repro) v rozsahu 50-70W a s co nejvetsi citlivosti a to je 90dB a vyssi a asi jen na radio, zesik bych nechal v mustku na nejaky woofer. Zalezi take na jaky typ hudby to chces.... a podle toho volit 10" uzavrenku, nebo treba 12" BR ... Jako tech 6000,- je dosti limitujici, snad mas na ten zesik dostatecnou kabelaz, abys pak nepotreboval navic jeste kapacitor, to je lepsi pridat par korun na vetsi prurez napajaku a nebude potreba.
Zdravim. ja mam Alfu 146 a predu i zadu repro jsou 165mm. ale doporucuji dat dopredu kompa(mam Vibe blackair 6 120rms) a do zadu ovaly do platy (mam Vibe blackair69 175rms)do zadnich dveri bych nic nedaval.