Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pomoc so subwooferom a zosilovačom

o Navštíveno 3137x o
o 01.02.2011, 01:14 | beckoo
chcel by som sa spýtať a poradit chcel by som niečo efektivne a silne chcel by som nasadit do kufra 2xJBL GT5-12 malo by to mat 275W rms podla recenzii a chcel by som nato zosilovač aby my to utiahlo rozmyšlal som nad 4 kanalom MAC AUDIO ZX 4500 zapojil by som ho do mostika na 2x300W rms(4Ohm) či by to bolo dobre a či by som dal skutočne hodnoty s obydvoch..inač pojde to do peugeota 206 do kufra ako komplet pretesneny a zabudovane po bokov v presnych litrov ako ma byt..tak by som sa len chcel poradit bo na slovensku neviem kto by vedel a našiel som vas ako prvy a prečital forum a vydim že sa tomu rozumiete...no keby nie taka zostav atak rad by som niečo v takom prevedeny ..vdaka vopred..

o 01.02.2011, 07:47 | Dexter
raději se koukni po nějakém 1k. monobloku co bude dávat něco kolem 600-700wrms na 2Ohmy. ten 4 kanál neni ideální pohon.
o 01.02.2011, 09:44 | Bladzej
slovenský forum: go4sound.sk
Jednoznačně monoblok, neb 4kanál je prásárna už jenom můstokovat...
Máme tu bazar, tak se tam můžeš kouknout a za pěkný peníze koupit něco slušnýho. Žádnej krám co si na zesilovač jenom hraje.
Jinak tady si můžeš najít všelijaký montáže, nejenom do peugeota. [ Link ]
o 01.02.2011, 12:02 | audioland.cz
4-kanál na to opravdu nedávej, to není dobré řešení. Rozhodně monoblok, na tyto basáky postačí něco s výkonem 500-600W RMS na 2 ohmy. Jako ideální a za přijatelné peníze by byl například tento Hifonics [ Link ] vybírej něco takového...
o 01.02.2011, 12:33 | beckoo
ahaa vdaka tak mostenie je blbost tak jedine cez monolok ale to že keby som chcel dat oba subwoofere tak každy zvlašt na monoblok ale radio mam s jednym vystupom na zosilovač...takže ako to poriešit ...
o 01.02.2011, 12:56 | dragoczskill
tak pokud chceš každý zvlášt musíš koupit dva monobloky a nebo je zapojit na jeden a píšeš že mají každý 4 ohmy tak celkový odpor by byl 2 ohmy .. pokud by jsi řesil dva monobloky a nevyměnil rádio tak se to dá pořešit Ypsilonkou (y ? kdo ví ja ne :D):)
o 01.02.2011, 13:11 | beckoo
no tak nejako dva monobloky a napojit každy zvlašt no na radio jeden monoblok a druhy ževraj sa dava na vystup 1zosilovača ako keby bolo radio a dalej potiahnut na vstup do dalšieho monobloku len či by sa to nemiešalo a či by zostaly hodnoty ake by mali byt či by to hralo fajn...raz som niekde čital že tak by sa malo vyriešit ked je jeden vystup na zosilovač s radia...
o 01.02.2011, 13:23 | Bladzej
tady na těhle stránkách máš jak se zapojují suby a následná jejich impedance: [ Link ]
Jinak jsou samozřejmě vzorečky, pokud chceš být podstvivý, ale tohle je rychlý, přesný a jednoduchý.

Nejjednodušší je použít Y adaptér. Ten zapojíš do rádia a pak táhnout kabely.
Nikdy jsem nezkoušel, ale propojovat zesilovače mezi sebou RCA, tedy z OUT do IN, tak se zhoršuje kvalita zvuku. Co je na tom pravdy nevím, pouze jsem to četl.

V tém případě bych ale použil jeden monoblok a do něj připojil oba suby paralelně.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3076 sekund.