Navštíveno 3537x

Ahoj,nedelal ste tady nekdo audio do Fiat Bravo..Jen co se otepli tak bych na to chtel vlitnout..Jenom abych vedel na co se zhruba mam pripravit.Pruchodku najdu od motoru najdu kde? Je snadny tam prorvat 10mm kabel? Vedeni kabelu se da prahama? Jeste sem nemel cas to nejak prozkoumat..Nechystam zadnou velkou zastavbu..mam pouze subwoofer Rockford Fosgate Punch 2 krmenej zesikem Xetec Xi 120.2..takze zadna strelba to neni ale na moje hrani pohoda..Repraky jeste uvidim..Tlumeni zatim delat nehodlam ale ceho se bojim jsou prave ty plastovy tapecirunky a nevim jak se to bude chovat.Mozna ze hodim jenom jeden plat pod repro (nekamenujte me..vim ze to neni dobry,ale penez moc neni...)
Zdarec ja mam bravo . Průchodka je pod kastlíkem spolujezdce musíš ho vydělat a i trochu koberec plus nějaké plasty. 10 kabel uplně bež problému já mám tahané 2x25mm a budu tahat 2x50 a snad se to tam vleze .Pod prahama je místa dost tahej ale napájení jednou stranou a signálové druhou :) jinak ja mám kompa u-dimension el comp 6 pincka 4200 4 kanál blaupunk a momentálně dls CA12 a JBL 1224E ale tento týden (česká pošta dnes podáte za měsíc dodáme ..) by měl dojít brutus 4000D a uvidím jak bude chvicit z jblkem ale asi pujde něco jiného :) kdybys neco chtel tak se ptej na icq mam to v kontaktu :)
Hodím kamenem! Ten 10qmm kabel doufám nehodláš dávat na zesík nebo snad ano?

01.02.2011, 19:02 |
Woko_O | Upraveno: 2011-02-01 19:07:24
chyba (sorry)
dragoczskill: parada..kdyztak ti napisu..Jinak kabely od radia dolu do prahu nejak dostanu ne? Co prahy,jdou sundavat v pohode az dozadu do kufru? :)
mcdodo: kamen chycen..Zesilovac ma vykon zhruba nejakych 200W a 10qmm kabel staci zhruba do vykonu zesilovace tak okolo 400-500W..takze v tom bych nevidel problem..Samozrejme,mozna by byl lepsi vetsi prurez ale vsechno mi na to hralo uplne v pohode.. :)
jj dostanes prahy jdou taky celkem vpoho ale opatrne ja už jeden zlomil :D a vedeou az k B sloupku a pak jakoby pod zadní sedačkou
njn ale k tomu kabelu pořídíš něco jiného a budes měnit kabely ..ja už tahal 2x :D budu ještě jednou no :D takže ideál 35qmm kabely nebo rovnou 50qmm a no stres :)

01.02.2011, 19:10 |
Woko_O | Upraveno: 2011-02-01 19:11:31
Jo takze ono to neni jakoby rozdeleny? ja na to prave zatim koukal jenom tak letmo a myslel sem ze to konci nekde tam jak je ten drzak na pasy..a rikal sem si ze nevim jak to povedu az dozadu..pripadalo mi to jako by to byl jeden kus i s tapecirunkem..
EDIT:kabely zatim seru.. :D
No, Maro, máme tu dalšího zabijáka subů :-D A možná i zesíků.
neni .. tam kde drží pásy takový "oblouk" to musís oddělat a jsou tam takové plastové "čumprdlíky" (ze spodní strany prahu) na to si pořid nějaký plocháč narvy to tam a zatlač :D :D ale pokud možno nech si auto trochu vyhřát já dojel ze zimy do garáže rval jsem tam ten plocháč zabral a lup a bylo to :D na kabely neser pokud máš tech 100W tak 10qmm je ok .. ale pokud budeš chtít někdy něco silnějšího tak budes měnit kabely a proč to neudělat jen jednou :)
tj :D proč nejsi na icq ptáku :D
soutezni EMMA SQ Bravo :-)
[ Link ] kdybys chtel trosku inspirace
nechci urazit ale mě se to nelíbí . Na SQ proč ne :) ale jinak provedení interiéru .. exteriér celkem krása :)
ale hovno zabijaka.. :D ja menit nebudu protoze zas az moc na ty vykony nejsem..Tenhle basak sem mel v Tipu a vsechno bylo v pohode..sem pouze pohodovy uzivatel.. :)
Sem zvedavej jestli najdu tu pruchodku a povede se mi nerozlamat ty prahy a vsechno natahnout...musi to bejt v jednom dni,jinak potrebuju jezdit.. :D Ale taky se docela bojim vibraci tapeců..jsou nějaky volnějši a zrovna drzet se jim moc nechce.. budu muset neco vymyslet..
kral007: diky..zajimavy..
vybrací se neboj volume up a nejde nic slyšet :D mě kupodivu uz nic neklepe kromě věcí v přihrátkách na dveřích .A při těch 100W bude vybrovat max bedna :D
No ja sem dneska mel pusteny jen CD v radiu,patrne na seriovych repro a pri basech to drncelo.. :D
Jen tak mimochodem..co se stane kdyz na koaxialy napojim jeste zvlast vejsky? Mam tady Sony Xplod repro tak ze bych je tam zatim hodil nez budu mit na neco lepsiho.. :)
Ty vado, Ty a nebýt palič wooferů? Nechce se mi věřit. :-D
tak pokud nemáš vyhybku tak můžeš pojit jak chceš :D
bravo jezdilo pred 5ti lety a sedme nejlepsi auto v evrope ve sve kategorii :-)
mcdodo: pomalu zacni..nespalil sem ani jeden.. :D a ze uz sem jeden montoval.. :D
drago:vyhybku nemam..proste to tam nejak hodim a seru na to.. :D
kral007: ja Bravo privez teprve vcera.. Bravo 1.9TD 100GT 74kW a jel sem s nim z Teplic a nestezuju si..
nějak to tam hodím a repráky udělajů pěěěěchhhhrrrrr a prásk :D já mám obyčejnou 100 ne GTčko ale kamoš má gt a ujel jsem ho jak nic :D Odkud jsi ?
drago: to snad neudelaj..dva dratky jeste zapojit umim.. :D az si koupim nejaky lepsi,napriklad kompa kde ty vyhybky jsou tak az to budu mit v ruce tak na ten princip prijdu.. :D Jinak nejsem si jistej jestli mam nejaky GT nebo ne..Je to jen napsany vzadu na kufru Bravo_GT.. :D V technicaku je FIAT 2.0TD a obchodni oznaceni jen BRAVO 100..takze v tom mam zmatek..kazdopaden je mi to jedno..nejaky pismenka na machrovani nemam.. :D Bydlim v Kostelci kousek od Prahy..
..Dneska sem na to tak nejak koukal a jestli se mi povede dostat ty kabely do kabiny tak jestli nerozlamu ty prahy tak by vsechno teoreticky mohlo jit hladce.. :D
:) tak to máš kousek z prahy :D jen 300km :D