Navštíveno 8656x

Moc se v tom nevyznam.Nasel jsem doma starsi basak do auta a chtel bych ho pouzit jako subwoofer na doma k PC.Delal to nekdo?Ma s tim nekdo zkusenosti? Diky za odpovedi
hrat to bude(pokud bude idealni zesilovac),ale myslim si ze zvukove nic moc.
je to starsi 25 cm JBL,jinak ho nevyuziju tak me napadlo udelat ho ke komplu..divam se na nem na filmy a posloucham hudbu, tak si myslim, ze by tomu urcite hodne pomohlo.A na jakej zesilovac bych ho mel napojit?Fakt nevim jak na to.Jeste mam plnou hlavu toho,ze domaci subwoofery jsou na 8 ohm a do auta na 4 ohm..Jak to muze fungovat? Jestli to nekdo delal nebo vi jak na to tak prosim o radu.Diky
Ahoj
Kamarád to měl zapojený na domácím kinu 5.1 se samostatnym zesiku co je v tom od zn.Genius.
Tam to zapojil na kabely od woffru a hralo mu to dcl slušně jen když tomu přidal tak se woffr placal v bahně není to ono.
A pak další kamarád to měl klasicky na přehráváči od domácího kina a docela to dávalo a dalo se to poslouchat ale u obojích je to nic moc:-)
Diky za radu...Takze abych mel aspon nejak kvalitni zvuk tak pouzit aspon nejakej takovej zesik?
[ Link ] Asi to je blba otazka,ale zesik do auta nejde nejak pouzit? :-)
budeš muset použít auto zesík
budu muset pouzit auto zesik? Tak tim lip, ale kam ho zapojim? :-D
:-)to nevím jak to napojit na auto zesik pac nevím kam strčíš signaly:-)i když možna by to šlo:-)kdybys strčil chinche do DVD pokud máš na ně výstup ale nemužu to tvrdit že to pujde nemám stím zkušenosti:-)
praveze bych to chtel ke komplu:-)
Nemusis pouzivat autozesilovac, home-hifi zesilovace umeji 4-8ohm bezne.
Staci ti pouzit bezny A/V Receiver
[ Link ] Doporucuji ti pouzit receiver oproti autozesilovaci.
Kdyz se i tak rozhodnes pro autozesilovac vznikne ti problem v tom ze budes potrebovat napajeni 12V co je stabilni na nejakou tu Amperu takze pro slabsi instalaci postaci i PC zdroj.
Jinak vstup do Autozesilovace je Cinch ale to by jsi vyresil prechodem z Jack 3.5 z zvukovky na Cinch (35kč ten kablik stoji)

07.02.2011, 22:56 |
CRK 07.02.2011, 20:26 | endru.ondra
budeš muset použít auto zesík
to je zas blábol...
Sleepz: diky moc, pomohls mne, Ted jde jeste o to.Kdyz koupim napr. tento zesilovac
[ Link ] kterej ma Max. výkon: 2x 60 W + 3x 20 W a to JBL ma vykon kolem 200W rms, tak neni fakt lepsi koupit autozesilovac za 2000,- kterej ty 200 rms ma? Nebo je fakt lepsi koupit ten home hifi zes. kterej ma napr 60 W?

08.02.2011, 00:09 |
1kw určitě použij home-hifi zesilovač nebo receiver ale pamatuj že tyhle zesíky nejsou stabilní do 2 Ohmů tzn. že na 4 ohm reprák ho nemůžeš zapojit do můstku! a těm novým a levným z aukra se radši vyhni :)
Tak jestli chces poradny vykon tak budes muset kouknout po jinejch vecickach nez receiver, myslel sem ze chces jen obohatit reprosoustavu o par bassu. Tim padem se koukni po PA Zesilovacich
[ Link ] mezi levne ale osvedcene znacky patri Behringer a Omnitronic.
Na Omnitroniku P1500 jsem hral s 2x PA JBL a zvuk z nich byl vcelku postacujici. Omnitronic maji zesilovace vcelku dobry, narozdil od reproduktoru.
CRK: Jsem se splet sem čet blbý téma