Navštíveno 6897x

13.02.2011, 05:29 |
bigmat | Upraveno: 2011-02-13 05:29:54
masakr Ltm tuning to sou borci:DD
Tak abych to zase celé předělal. Všechno špatně.

13.02.2011, 11:27 |
Newman | Upraveno: 2011-02-13 11:28:10
aneb co garaz dala ...
Nikdy jsem neviděl, ale neni to už přece jenom trochu víc postarší instalace?
Jinak ten jejich tuning club má velmi zajmavě upravený auta co jsem tak viděl :)

13.02.2011, 11:54 |
Diner Ten krygl je nejaka cena utechy? Jestli to ma byt show-car JBL, asi bych je prilis nepochvalil:-)
teď jsem projel skoro všechny fotky NCTT klubu a jako jedinou pozitivní věc vidim to, že se celkem scházej
...jinak s autohifi to nemá nic společného a s tuningem kterému neholduju tak taky ne
u několika fotek sem se zasmál, protože dát si na tričko "V.I.P...čůráci" nebo mít zvlášť galerii fotek "když se bourá" a je tam 50% fotek co klub na FB má :-))))))
osobně tohle "klubaření" považuju jako ubohost, když vidim ty dva kluby v Kutné Hoře/Čáslavi i v Kolíně. Styděl bych se a to na sobě mít ještě tričko ****:-)))
Vidim to u nás, když se slejzaj na pumpě....škoda slov
..potom se nemohou prodejci hifi divit tomu, že v dnešní době neprodaj woofer za 15k+...to radši do auta naperu 10 wooferů za 1500,- a sem borec s nejlepší hudbou ze severu :-)))
...bože kam to...... :-(((((
tak tady asi opravdu plati ze cim vice repro tim vice adidas :o)))

13.02.2011, 17:54 |
bastr asi by se k tomu mohl vyjadrit mistní člen tohoto fora a člen nctt ;-))
masakr! ...zvukové vlny z tohoto výtvoru se budou sluuušně tlouct:-))
Celkem by me zajimalo ktery mistni clen je vlastnikem tohoto brutalu:-D

14.02.2011, 07:10 |
bastr To bigmat majitelem ne e pouze členem úctu
tak uz na s nenapinej kdo to je,ze jim neumi poradit:-))
to jsem taky zvědavej :-)
treba jim potradil,treba chtely byt zajimavy a to jsou tak kdo chce kam pomozme mu tam:DDD Jinak uz nas nenapinej my tu na MK mame taky tunaky kazdou nedeli se schazi na shellce pozor slavili tam i vanoce co jsem se docetl:DD
jinak pekna prace jak by rekly celkem i peknej zatezovej koberec:DD ten samej jsem mel doma pod benchem abych neskurvil podlahu,mohu jen doporucit.DDD
dobrej komentar:Vše co býlo získáno za zásluhy či individuální nejlepší provedení:DD

14.02.2011, 19:48 |
bigmat | Upraveno: 2011-02-14 19:49:33
Ono co by jste cekaly od takovych lidi:DDD

rak bych ze Pavel Mašek?? jsem vedle nebo jsem se trefil??
3.02.2011, 13:01
hned 3 typy ozvucnic a minimalne 3 typy menicov.... drsne!

15.02.2011, 05:45 |
bastr ;-)
jj máááša je jejich taky sem bejval a kdysi dáááávno a je fakt ze tam je to jen o tom ze sme se slejzali a vcelku slusne se pařilo nebyli to benzinka akce ale slusny grilovacky atd. ale co se dykalo aut tak to byla jedna velka hruza a ted to prej je jeste nekolikrat horsi a ja se ani nedivim podle toho kdo tomu vede :-D co se tyče máááši tak ten je nikdy nejak vazne nebral je tam jen vtazenej kvuli bratrovi kterej tomu velí. Ale nebudu mluvit za nej at se k tomu vyjadri sam :)

15.02.2011, 08:44 |
bastr To perfekt ;-) víme své
no jo,to je fakt taky tu v Moste mame,ale ty jsou jeste lepsi,tahaj rozumy co a jak a co poridit a jestli jim neco sezenu,no diskuze na pul dne,vsichni no jasny tak to tak udelame a prijedu se za mesic podivat a hrde hlasi,tak se pod kouknout co mame a pulka z nich subwoofery Dibejsi,nebo jak se to jmenuje a nektery i aktivni se zesikem velkym jak radio:-)) a ovaly Xplod,napojeny na radio,takze je fakt ze ja uz to taky vzdal a kaslu na to nekomu radit,nekdo si holt poradit nenecha:-))
Nekdo ne no.Kamos schanel radio a koupil jsi nejaky media neco,ze to ma obrazovku a nakonec na tom ani na filmy nekoukal,ze je to moc maly a dal to pryc,pac to melo slabe vystupy,tak se me ptal jaky radio za 2 az 3 tis,tak jsem mu poradil alpinu,ale nez jsme se domluvyly jakou tak koupil vomrdanou z aukra a jeste nejakou uplne nejnizi tridu:DD sice mel jen 3 tis,ale da se sehnat taky neco slusneho a nemusel mit dalsi paskvil.....
el.barto: jo jo máš pravdu, už jsem je na pár pumpách v mostě viděl a slyšel. Když jsem viděl subíka XLOPD, (ne nepíšu to špatně,tohle tam bylo vážně napsáno) tak sem se hodně nasmál
hele,on je tu jeste nekdo z Mostu:-))co mas za karu,zname se?