Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > P: Hifonics Zxi 6.5 Zeus 165mm

o Navštíveno 2540x o
o 21.02.2011, 12:18 | Replayman007 | Upraveno: 2011-02-21 12:19:48
Předběžně prodám moje kompa Hifonics Zeus Zxi 6.5 Zeus 165mm.
Jsou v top stavu až na jednu výšku která měla trošičku odlepený závěs, ten jsem přilepil. její kryt byl trošku promáčklej, narovnal jsem ho ale je trochu odřenej od rovnání (stačí přestříknout na černo). na zvuk to snad nemá vliv, alespoň jsem to nepocítil. stále je mám v autě, možno poslechu. Ta výška není nic drastickýho, ale chci aby se to vědělo:) kdyžtak hodím fotky když budete chtít. cena 2000,- + dohoda, možná výměna za jiný kompa + můj doplatek

o 21.02.2011, 12:20 | Replayman007
prosím o přesunutí do bazaru, špatná sekce
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3381 sekund.