Navštíveno 3374x

09.03.2011, 18:05 |
WiLaS Mám 10 aktivního Fli trap a včera mi začal vynechávat a po chvilce zase hraje když to stlumím, po té si to dám zase na větší volume a začne zase tak během 5 vteřin vynechávat a ke konci vynechání v něm už jen jako lupne. Co to může být? Žádnej kouř mu nedávám abych ho neodpálil a hlavně má v sobě pojistku?
Buďto špatně připojené cinche, nebo kabely k repru (špatný kontakt) a nebo v zesilovači může být někde studeňák, což bych se ani nedivil :-)

09.03.2011, 18:19 |
WiLaS Tím studeňákem myslíš konkrétně co? moc se v tom nevyznám, kabely jsem prošel kompletně, rca, napájení i kostra je ok
Studený spoj = špatné přiletované. Následek: někdy to funguje, někdy ne a blbě se hledá problém :)
nebo slabé přívodní kabely

09.03.2011, 18:58 |
WiLaS Je divný, že to rok a půl hrálo ok a teď z ničeno nic to takhle blbne?
Chyba može byť v reproduktore !! pretože ak by bol zlý zosilnovač tak to ani po zapnutí nesmie vobec hrať.to vynechávanie ide v rytme hudby ??(rytmus basu??).Poškodené vodiče veduce od terminálov reproduktora ku začiatkom vnutornej kmitacej cievky reproduktora.To sa dosť často stáva.Viem opraviť bez problémov takéto veci bežne riešim no som z SR.
jak pise phoenix,muze byt neco uvolnene,ci prave studenak nekde v zesiku...mohu kdyztak take opravit..
pokud tedy nebude vylozene KO repro,premotavat ho nema cenu...
[ Link ]

11.03.2011, 13:18 |
WiLaS Pavel 528: Kolik by tak stála ta oprava u tebe?
Wilas: Pavel je hodně šikovný a má hodně dobré ceny. Ale musel by si mu ho spíš poslat, aby zjistil co mu je a podle toho určit cenu...

11.03.2011, 13:26 |
WiLaS Neni problém mu to dovezt jsem taky z Prahy :-D
tak se mi ozvi na tel a dohodneme se...