Navštíveno 3202x

Zdravim.Nekdo tady nabizi tento basacek
[ Link ] Ted mam toto
[ Link ] Myslite ze to pbx bude lepsi volba? Nebo vzit 2x infinity reference 1260 w.Mam tento zesik
[ Link ] |Diky za rady:-)
Určitě bude PBX lepší, jak LA. Zda-li bude lepší, jak 2x REF1260W, tak to je diskutabilní. Záleží na co se ptáš a co od toho vlastně očekáváš.
Moc fajn woofery za přijatelné kačky jsou tyto:
[ Link ]
jestli chceš něco většího, tak mám ten PBX v 15" a 2x2Ohm
[ Link ]

10.03.2011, 10:40 |
Escudo | Upraveno: 2011-03-10 10:42:33
pokud by šlo o zapojení, tak by šel na 4Ohm, doporučené krmení výrobce je 400-800Wrms při BR ozvučnici. Na druhou stranu je třeba asi na rovinu říct, že tady bude limitem zvuku spíš monoblok než tahle řada PB
Escudo: No shanim neco s impedanci 2x4 ohmy abych ten basak mohl zapojti na 2 ohmy.
Revilo: Urcite ty mtx jsou super, ale chtel bych investovat tak 2500 Kč, je jedno jestli novas nebo bazarovej kousek.Klidne prave aji 2, ale 1 by byl lepsi kvuli mistu v kufru.
A ten pbx se mne libi a myslim si, ze bude dostatecne napajenej.Popripade hazejte i jiny nabidky, ale do konce mesice bych chtel neco vzit:-)
Escudo: Jak ze bude limitem zvuku monoblok? :-) to nechapu.-) ja mam monoblk. ale do 4 ohmu ma nejakych 400 w a 2 hmy 725 rms.. :-)
myslel jsem spíš co se kvality zvuku týče, ty hodnoty co píšeš jsou navíc při 14,4V - to je při zaplym motoru s nějakym kondíkem, kterej to bude držet. Reál může bejt ještě menší
Escudo:vsak jasne, ja nepocitam ze ten zesik ma 720 rms:-) taky na neho neshanim tak silnej basak.Idealka mne prijde tak mezi 400-550 w RMS :-)
ja bych urcite vzal ten Pbx,nebo Mtx,jsou pro ten tvuj zes lepsi,nez ten LA:-)
No nejsem si ůplně jistý zda tím MACkem to PBX nakrmíš, ikdyž papírově to tak vypadá. Možná bych zvážil i to Infinity nebo nějaké JBL či MTX. Jde o to co na tom chceš vlastně poslouchat .
Rover:Posloucham vsechno,prevazne rnb,dance,proste to co hrajou v radiu.Kdyztak bych se k tobe stavil(jsem z Brna). Chtel bych si u tebe nechat udelat ozvucnici a chtel bych ju napasovat duplne dozadu pre celou sirku kufru, ale je tam takovej vystupek, tak proto by byl mozna lepsi 1 basak.Ale nevim no.Zase nechcu aby ten zesik byl naplno.U toho LA ho mam naplno a prehriva se,takze ho mam trochu stazenej, ale zase to neni ono.Ale ten PBX ma zase dobrou citlivost,snad by se nakrmil ne? :-) jde mne o to abych nemel zesik na max.
Tak se stav a naco vymyslíme jak s bednou tak woofrem.
ok, ale jeste nevim kdy.Kdyztak mne napis adresu do emailu :-)
rover: neber to jako nějakej rejp, ale máš s timhle Powerbassem nějakou konkrétní zkušenost? Protože tahle řada rozhodně náročná na výkon neni, teda v tom smyslu že by se musela o polovinu překrmit.
Osobně si myslim, že Butmen pokukuje o tom co je v bazaru a i kdyby se kdokoliv z prodejců rozkrájel, tak lepší basák za tu cenu nevymyslí :o) to řikám narovinu.
escudo diky to jsem potreboval slyset :-) pokud nebude lepsi nabidka, coz asi nebude, tak ho beru :-)
ve 12" jsem ho kdysi implantoval přítelkyni a šlo to na nejnižší řadu DLS CA, digi monoblok a šlo z něj tuším 500wrms, zvuk v uzavřence skvělej a to i přesto, že to mono je lowend