Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rádio z Fabie II do Fabie I

o Navštíveno 7125x o
o 19.03.2011, 19:55 | Schejby
Zdravím,
mám dotaz.... chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenost nebo jestli nekdo neví..Jestli jde originální rádio z dvojkový Fábie do jedničkový Fábie...
Díky za odpověď :-)

o 19.03.2011, 20:19 | jasisoft
za prve fabia 1 ma 1din respektive 2din po vyhodeni toho suflika alebo co to je, fabia 2 ma zaoblene okraje a trochu vacsi rozmer ako 2din najma na sirku a vysku, cize tym padom by si musel robit dost velke zasahy do pristrojovky, respektive urezat kraje z radia. a za druhe, fabia dva uz nema klasicke iso koncovky, takisto na antene je fakra a spinanie radia nie je riesene klacisky cez spinacku ale cez canbus.... cize podla mna je to za prve zbytocne a za druhe blbost....
o 19.03.2011, 20:23 | páčka | Upraveno: 2011-03-19 20:25:37
rádio z dvojkové fábie má tvar lehce do V ale když vyndáš rámeček z jedničkové fábie tak ti tam zůstane rovná díra která není do tvaru V.rádio tam na výšku i šířku dostaneš ale těžko seženeš vymezení té "Véčkové" mezery co ti tam vznikne.kabeláž není problém redukce iso na most konektor [ Link ]
o 19.03.2011, 20:23 | Schejby
Jooo tak díky :-) jen mě to napadlo jestli by to tam šlo a pokuď jo tka že bych to tma dal.. :-)musely by bejt upravy a to ne.. Díky teda za odpověď...
o 19.03.2011, 20:36 | páčka
žádný úpravy přístrojovky nehrozí spíš ti tam zbude malá mezera která by se dala snad změřit a vystřihnout z černého plastu..ta kabeláž taky není horor rádio se bude spínat přes klíček jako neoriginál radio.redukce na anténu [ Link ]
o 19.03.2011, 20:55 | clown
za mne nesmysl ..
o 19.03.2011, 21:46 | rcman
Jako dobrý... Jen mě nedošlo o kterym rádio s Fabie II tady mluvíte?

Blues, Swing, Beat nebo Dance?

Ikdyž mě to přijde jako vyhazování peněz z okna. Origo rádia jsou předraženný a to co zvládnou, zvládne rádio za pakatel.

Jako chápu že tam zapadne asi nejlíp. Ale při porovnání interiéru Fabie I oproti Fabii II to bude stejně jako pěst na oko.
o 19.03.2011, 21:53 | clown | Upraveno: 2011-03-19 21:53:56
rcman .. jj :o)

blby radio co jsem tu prodal za litr od JVC hralo 2x lip :o))
mam (na policce) Streama :o)
o 20.03.2011, 19:00 | tazman
důvod? za mě taky nesmysl ;)
o 20.03.2011, 19:04 | Schejby
Důvod? Otec se mě ptla jestli by to tma šlo... máme jedničkouvu Fábku a jemu se to rádio líbí..
o 20.03.2011, 19:57 | clown
libi a kamos v hospode urco rikal, ze i dobre hraje .. :o)))
o 20.03.2011, 20:04 | Schejby
Clown... hle tka mě to je jedno moje auto to není viď... Jen se mě ptla a já se zeptla tady... já bych is mta dla taky jiný.. ale je to jeho auto tak co..
o 20.03.2011, 20:07 | rcman
Schejby: Jestli chce mít otec kvalitní poslech a rádio tak Škodovácký to neni.

Neřikám že ty Škodovácký šjso těžký šunty. Jsou i daleko horší rádia.

Ale při cenách origo rádií je to strašný vyhazování peněz. Nehledě na to z jakou oblibou se ty origo rádia krádou. Protože nejsou nijak zabezpečený.

Jinak k tvému původnímu dotazu...
Ano rádio z Fabie II jde po určitých uprávách namontovat do Fabie I.
Cenově je to ovšem mimo mísu...
o 21.03.2011, 06:03 | páčka
zase taková darda to není za to radio.můj otec chtěl do auta taky original radio a nakonec získal do dvojkové fabie originál radio z golf VI.sice jiná barva tlačítek a dispaye ale když to chtěl.radio za rozumnou cenu [ Link ]
o 21.03.2011, 08:40 | clown
i to je drahy .. :o) ani tech 2600 bych za to nedal ..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3735 sekund.