Navštíveno 8456x

01.07.2011, 19:52 |
had Zakoupil jsem nepoužitý aktivní subwoofer Pioneer TS-WX22A z druhé ruky. Zapojuji ho do Subaru Justy s originálním rádiem, tedy bez RCA výstupu. Subwoofer má vysokoúrovňový vstup, kabely jsem tedy zapojil na zadní reproduktory a připojil je do vstupů na subwooferu. Ten nefunguje - vůbec se nesepne, kontrolní světélko na dálkovém ovladači nesvítí. Připojení na baterii je v pořádku - naměřeno cca 12 V, na kabelech od zadních repro naměřeno na jednom 0,025V a na druhém 0,035V. Předpokládám, že tento signál by měl subwoofer i zapnout - nepoužívá se modrý kabel REM k autorádiu jako při připojení přes RCA. Takže nevím, kde je chyba. Děkuji za odpovědi. had

01.07.2011, 20:08 |
Lyssy bez remu to nepustíš
jako Lyssy. pokud je to tento tak tam REM je.

02.07.2011, 08:18 |
had Jak pripojit rem na radio bez Rca vystupu a bez rem vystupu? A za druhe v navodu na instalaci neni rem v pripade montaze do reproduktoroveho vstupu vubec pouzit. Myslim si, ze subwoofer by mel zapnout signal z repro. Hadd
treba pres spinacku a nebo omerit,zda tam neni vystup ro el antenu,tak tam....
Pavle, já už viděl i rádio, který mělo spínanej proud na anténu, ale když si pustil CD, tak to anténu vyplo a bylo po ptákách :o) Takže radši bych to připojil napřímo ke spínacímu napětí na klíček...

02.07.2011, 16:13 |
CRK had: tak chceš poradit nebo ne? Hoď sem nějakou fotku, jinak se blbě radí..